Torneig Aleví Final de Temporada, aquest dissabte

0
146

El proper dissabte dia 11 de juny, a les instal·lacions del camp de futbol de Can Noguera, on entrenen i juguen els diferents equips de l’Olímpic de la Garriga, tindrà lloc el Torneig Aleví Final de Temporada de futbol 7. Aquest torneig comptarà amb setze equips participants, tres dels quals pertanyen a l’Olímpic, i començarà a les 10:30h i s’allargarà fins les 18:30h, aproximadament.

Els equips participants són els següents: CF Valldetenes, CF Badalona, CE Sabadell, Vicriuprimer, CE Mercantil, CE Manresa, LA Salle Premià, UE Mollet, Vila Olímpica, AEC Manresa, UE Cornellà, FC Cerdanyola del Vallès, FC Martinenc i Olímpic la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.