La Garriga Digital

El Corpus de la Garriga torna al voltant de Sant Joan amb un munt d’actes

IMG_9626

La Garriga viurà enguany un Corpus molt estiuenc. Del 18 al 26 de juny, la Garriga celebrarà diversos actes en la que és la festa més participativa del municipi. Els actes de Corpus començaran el dissabte 18 de juny. Destaquen el 26è Concurs de Cartells i el 26è Concurs d’Aparadors, la 22ª Trobada de Gegants (19 de juny), l’homenatge als avis i àvies de Corpus, l’exposició històrica de les catives de l’Escola Tagamanent amb els projectes d’enguany de les escoles, concerts, teatre i un recital del festival Primavera Poètica, entre d’altres.

La diada tindrà lloc el diumenge 26 de juny, el cap de setmana posterior a Sant Joan i el solstici d’estiu. Tot i que el curs escolar ja s’haurà acabat, des de l’organització de la festa s’espera una àmplia participació que refermi la Festa de Corpus de la Garriga com la més participativa del poble, un esperit col·lectiu que ajuda a superar dificultats, com ara les pluges de molts anys. En aquest sentit, enguany l’organització vol animar a participar a tothom en l’enramada popular que tindrà lloc el dissabte 25 de juny a les 19h. del vespre a la Plaça de l’Església. Una plaça remodelada que, com el carrer del Centre i Samalús i la plaça de Can Dachs, s’estrenaran en aquest Corpus.

La calor pot provocar que enguany  no es puguin anar a recollir clavells al Maresme, i que tots provinguin de la compra a Múrcia, però les catifes d’enguany prometen lluir com els anys que més. Això ho podran reflectir els que participin en el 12è Concurs Foto Corpus, -que es recupera després de dos anys sense fer-se- gràcies a la voluntat de l’Associació Cultural Corpus la Garriga i l’Associació Fotogràfica la Garriga.

Altres novetats d’enguany són la catifa que farà la Societat Coral l’Aliança a la plaça de les Oliveres per celebrar el seu centenari així com el petit concert que oferirà el diumenge la societat Coral la lira de Sant Cugat, i la catifa que faran els convidats, l’Associació pel Foment de la Cultura i d ela Comunicació (AFoCC), de Cardedeu.

La festa està organitzada conjuntament per l’Associació Cultural Corpus la Garriga, la Parròquia de Sant Esteve de la Garriga i l’Ajuntament de la Garriga.

+ info: http://corpuslagarriga.jimdo.com / www.facebook.com/corpuslagarriga

Programa d’actes a: http://corpuslagarriga.jimdo.com/programació

Exit mobile version