Mobles Acsa rep el premi Innovació 2011 de la Unió d’Empresaris de la Fusta, de la UEI

0
144

Mobles Acsa, ara sota la marca i nova imatge de Besform, va rebre dilluns dia 30 de maig el Premi a la Innovació 2011 de la Unió d’Empresaris de la Fusta, de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI), dins la Setmana de la Fusta de la Garriga.

Els garriguencs Manuel Acedo i el seu fill Manu Acedo, les dues generacions que dirigeixen l’empresa, varen recollir el guardó entregat per Santi Soldevila, president de la Unió d’Empresaris de la Fusta, i per Joaquim Colom i Susanna Berenguel, director general  i subdirectora respectivament de la UEI.

Muebles Acsa ha estat guardonat amb aquest important distintiu per l’esforç dut a terme en el seu afany de seguir posicionant-se en el mercat del moble i seguir lluitant en un sector que passa moltes dificultats com és el del moble. Justament una de les mesures dutes a terme ha estat la renovació de la seva imatge, coincidint amb el seu 22è aniversari. Esforços que s’han vistos recompensats pel guardó rebut que serveix per animar-los a continuar en aquesta línia i renovant-se dia a dia.

A la fotografia: D’esquerra a dreta, Manuel Acedo, propietari de Muebles Acsa; Joaquim Colom, director general de la UEI; Manu Acedo,  propietari de Muebles Acsa,; Santi Soldevila, president de la Unió d’Empresaris de la Fusta, i Susanna Berenguel, subdirectora de la UEI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.