Un Corpus molt estiuenc

0
cartellgran2011

La Garriga viurà enguany un Corpus molt estiuenc. La diada tindrà lloc el diumenge 26 de juny, el cap de setmana posterior a Sant Joan i el solstici d’estiu. Tot i que el curs escolar ja s’haurà acabat, des de l’organització de la festa s’espera una àmplia participació que refermi la Festa de Corpus de la Garriga com la més participativa del poble, un esperit col·lectiu que ajuda a superar dificultats, com ara les pluges que ens han acompanyat molts anys. En aquest sentit, es vol animar a participar a tothom en l’enramada popular que tindrà lloc el dissabte 25 de juny a les 7 del vespre a la Plaça de l’Església. Una plaça remodelada que, com el carrer del Centre i Samalús i la plaça de Can Dachs, s’estrenaran en aquest Corpus.

La calor pot provocar que enguany no es puguin anar a recollir clavells al Maresme però les catifes d’enguany prometen lluir com els anys que més. Això ho podran reflectir els que participin en el 12è Concurs Foto Corpus, –que es recupera després de dos anys sense fer-se– gràcies a la voluntat de l’Associació Cultural Corpus la Garriga i l’Associació Fotogràfica la Garriga.

Altres novetats són la catifa que farà la Societat Coral l’Aliança per celebrar el seu centenari així com el petit concert que oferirà el diumenge amb la Societat Coral la Lira de Sant Cugat, i la catifa dels convidats, l’Associació pel Foment de la Cultura i de la Comunicació (AFoCC), de Cardedeu.

Els actes de Corpus començaran el dissabte 18 de juny i s’allargaran fins el diumenge 26. Destaquen el 26è Concurs de cartells i el 26è Concurs d’Aparadors, la 22a Trobada de Gegants (19 de juny), l’homenatge als avis i àvies de Corpus, l’exposició històrica de les catifes de l’Escola Tagamanent i projectes d’enguany de les escoles, concerts, teatre i un recital de la Primavera Poètica, entre d’altres. Animeu-vos i participeu del Corpus per a fer-lo més gran!

+ info http://corpuslagarriga.jimdo.com

www.facebook.com/corpuslagarriga

Associació Cultural Corpus la Garriga

Autora del cartella: Anna Pagès

Article anteriorTercer dia de reunions dels Indignats garriguencs
Article següentCampanya cívica del Consell d’Infants
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.