Campanya cívica del Consell d’Infants

0
166

Amb la voluntat de conscienciar als veïns del poble sobre la neteja, el bon manteniment del mobiliari urbà, la velocitat dels cotxes i l’aparcament d’aquests, el Consell d’Infants de la Garriga va començar el passat 24 de maig una campanya de conscienciació i promoció de la bona convivència entre els ciutadans. 

Així les coses, ja fa uns quants dies que es poden veure a diferents indrets del municipi, tals com cotxes o mobiliari urbà, uns “avisos” i unes banderoles promoguts per l’esmentat Consell amb la voluntat de conscienciar a favor de les bones pràctiques.

El Consell Infants, que ha celebrat aquest curs la seva segona edició, és l’òrgan de participació on els infants poden exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensament i on poden proposar accions concretes per transformar el poble. Actualment està integrat per un representant de cada classe de 5è i 6è de primària de les escoles de la Garriga, sumant un total de 12 consellers.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.