Campanya cívica del Consell d’Infants

0
consel_infants_fanal

Amb la voluntat de conscienciar als veïns del poble sobre la neteja, el bon manteniment del mobiliari urbà, la velocitat dels cotxes i l’aparcament d’aquests, el Consell d’Infants de la Garriga va començar el passat 24 de maig una campanya de conscienciació i promoció de la bona convivència entre els ciutadans. 

Així les coses, ja fa uns quants dies que es poden veure a diferents indrets del municipi, tals com cotxes o mobiliari urbà, uns “avisos” i unes banderoles promoguts per l’esmentat Consell amb la voluntat de conscienciar a favor de les bones pràctiques.

El Consell Infants, que ha celebrat aquest curs la seva segona edició, és l’òrgan de participació on els infants poden exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensament i on poden proposar accions concretes per transformar el poble. Actualment està integrat per un representant de cada classe de 5è i 6è de primària de les escoles de la Garriga, sumant un total de 12 consellers.

Article anteriorUn Corpus molt estiuenc
Article següentPlat del Dia – El gran mercat dels cogombres i les fal·làcies
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.