Centenars de garriguencs veuen guanyar el Barça al Passeig

0
bara_1

El dissabte passat una gran quantitat de seguidors del F.C. Barcelona es varen congregar al Passeig de la Garriga per tal de veure la final de la Lliga de Campions, que va enfrontar l’equip català amb el Manchester United a través d’una pantalla gegant.

Així les coses, a partir de les vuit del vespre la gent,  gran part d’aquesta engalanada amb els colors blau i grana, es varen anar apropant al principi del Passeig i varen poder gaudir de la contundent victòria del Barça, el qual es va imposar a l’equip anglès per 3 gols a 1.

Acabat el partit, força rent es va reunir a la cruïlla del Passeig amb el carrer Figueral, a la plaça del Silenci, per celebrar aquesta important victòria que significa la quarta copa d’Europa pel Barça.    

Aquesta va ser una iniciativa de la Penya Blaugrana de la Garriga .

Fotografia: Ramon Ferrandis

Article anteriorPantalla gegant al Passeig per veure el Barça
Article següentGràcies, aprendrem de la derrota
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.