Pantalla gegant al Passeig per veure el Barça

0
barcelona_man_utd_cl

Aquest dissabte dia 28 de maig el Barça s’enfronta al Manchester United en la final de la Champions League per tal d’aconseguir engreixar el seu palmarès amb el quart títol de la competició més important d’Europa. És per aquest motiu que la Penya Barcelonista de la Garriga ha decidit muntar una pantalla gegant, com ja va fer per l’esdeveniment de la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid d’aquest mateix any, al vell mig del Passeig del poble. 

A partir de les 20h aquell que ho vulgui ja podrà acostar-s’hi per agafar lloc i començar a fer ambient, ja que la pantalla estarà en funcionament amb els diversos programes especials que ocupen la graella televisiva del dia. La Penya, com ve sent habitual, habilitarà una barra amb entrepans i begudes a preus populars.

Article anteriorEls Indignats de la Garriga continuen les protestes
Article següentCentenars de garriguencs veuen guanyar el Barça al Passeig
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.