Francesc Latorre i Álvaro Ferrer, fórmula 1 i la situació del B.M. Granollers a La Repressa

0
logo_radio_silenci

Sebastian Vettel ha guanyat quatre de les cinc curses disputades. La darrera a Montmeló. Fernando Alonso, per la seva banda, de les cinc curses disputades només n’ha tret un tercer lloc. La diferència entre les dues escuderies s’està fent massa insalvable per a Ferrari? Vettel començarà una etapa tirànica, com ho va fer Schumacher en el seu temps?

Avui a la Represa, a partir de les 21h, parlarem amb Francesc Latorre, en directe des de Mónaco, perquè ens doni les claus per entendre tanta diferència i alhora ens explicarà que n’hem d’esperar, d’aquesta temporada o com es preveu la propera cursa del circ de la Fórmula 1 al sempre glamurós circuit de Mònaco.

Abans, però, Álvaro Ferrer, capità del Fraikin Balonmano Granollers, ens explicarà quina és la situació del club vallesà ara que s’ha acabat la temporada i parlarà de les denúncies per impagament, que estan a l’ordre del dia.

També farem tertúlia esportiva amb en Ricard Camprubí, Santi Vigas i Jose Manuel Granados, per comentar aquesta setmana en què la majoria de focus informatius han estat centrats en un volcà islandès que ha modificat els plans del Barça de cara a la gran final d’aquest dissabte. 

Sebastian Vettel ha guanyat quatre de les cinc curses disputades. La darrera a Montmeló. Fernando Alonso, per la seva banda, de les cinc curses disputades només n’ha tret un tercer lloc. La diferència entre les dues escuderies s’està fent massa insalvable per a Ferrari? Vettel començarà una etapa tirànica, com ho va fer Schumacher en el seu temps?

Avui a la Represa, a partir de les 21h, parlarem amb Francesc Latorre, en directe des de Mónaco, perquè ens doni les claus per entendre tanta diferència i alhora ens explicarà que n’hem d’esperar, d’aquesta temporada o com es preveu la propera cursa del circ de la Fórmula 1 al sempre glamurós circuit de Mònaco.

Abans, però, Álvaro Ferrer, capità del Fraikin Balonmano Granollers, ens explicarà quina és la situació del club vallesà ara que s’ha acabat la temporada i parlarà de les denúncies per impagament, que estan a l’ordre del dia.

També farem tertúlia esportiva amb en Ricard Camprubí, Santi Vigas i Jose Manuel Granados, per comentar aquesta setmana en què la majoria de focus informatius han estat centrats en un volcà islandès que ha modificat els plans del Barça de cara a la gran final d’aquest dissabte.

Article anteriorCurs d’optimisme per a potenciar les vendes
Article següentContinua el projecte de Recuperació de la Memòria Històrica de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.