II Torneig Memorial Pau Alié i Magrans

0
logo_olimpic

El proper dia 4 de juny es celebrarà a la Garriga el II Torneig Memorial Pau Alié i Magrans de futbol 7 categoria Benjamí, concebut com  a homenatge per en Pau, jugador benjamí del C.F. Olímpic la Garriga finat al setembre de 2009.

El torneig, organitzat pel C.F. Olímpic la Garriga, club on en Pau gaudia practicant el seu esport favorit des de els 4 anys, començarà a les 10 h. del matí i es preveu que finalitzi a les 18 h. La competició consta de 2 fases: al matí es fa un sistema de lliguetes on s’enfronten 4 grups de 4 equips i que serveix per configurar els encreuaments que es jugaran durant la tarda per definir la classificació final dels equips.

En aquesta segona edició, a més dels tres equips benjamins de  l’Olímpic, han confirmat  la seva participació 13 equips de màxim nivell en aquesta categoria: U.E. Sant Andreu, R.C.D Espanyol, C.F. Mollet U.E, C.F. Badalona, C.E. Mercantil de Sabadell, U.F. Jabac de Terrassa, U.E. Vilassar de Mar, C. F. Martinenc, C.E. Vila Olímpica, Sant Cugat Sport F.C, A.E.C Manlleu, U.D.A Gramanet i C.E. Europa.

El torneig  compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga i el patrocini d’empreses i entitats locals que amb la seva aportació expressen la  voluntat d’integració en el teixit social de la població i demostren el seu interès per assumptes que van més enllà de l’estricta activitat econòmica.

Després de l’èxit de la 1a edició, el C. F. Olímpic la Garriga espera la presència de molts aficionats, per així oferir al Pau l’homenatge que mereix i consolidar la significança d’aquest torneig en el Futbol Base de la Garriga.

C.F. Olímpic de La Garriga

Article anteriorDarreres setmanes de Primavera Poètica
Article següentCurs d’optimisme per a potenciar les vendes
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.