Moya guanya la Lliga d’Hivern de Futbol Sala

0
Moya_campi_lliga_hivern_2010-2011_01

La nit d’aquest dilluns no l’oblidarà fàcilment l’equip de Moya Advocats, ja que es va proclamar campió de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga en l’últim partit del torneig i contra el seu immediat perseguidor, Coemmo.com.

Després de moltes jornades i mesos de competició, la fortuna va voler que els dos únics equips amb opcions al títol s’enfrontessin en el darrer partit de la darrera jornada al Pavelló de Can Violí, davant d’un bon nombre d’aficionats, tenint en compte l’hora del partit (23:45h).

La diferència entre Moya (líder) i Coemmo.com (segon classificat) era de tan sols tres punts a l’inici de l’última jornada, però amb la diferència de gols a favor de Coemmo a l’haver guanyat el partit d’anada. D’aquesta manera, als perseguidors els servia la victòria per adjudicar-se el preuat trofeu.

Des de bon principi ja va quedar palès que no era un partit qualsevol, ja que la intensitat del joc era molt elevada i les ocasions se succeïen a ambdós porteries. Va ser Moya, però, qui es va avançar al marcador amb un gol de bandera de Jose Requena (dorsal 13), per poc després doblar el seu avantatge mitjançant el mateix jugador.

Les opcions al títol es complicaven per Coemmo, però en cap moment van defallir i van retallar distàncies en un parell d’ocasions. Tot i així Moya, que acabaria enduent-se la victòria per 5 gols a 3, no va patir en excés ni tan sols quan, als minuts finals, l’atac a la desesperada amb porter-jugador va assetjar la seva porteria.

El jugador més destacat del partit

A banda del resultat final i l’adjudicació del títol, el partit de dilluns va tenir un clar protagonista: Jose Requena, de Moya Advocats, doncs seus varen ser quatre dels cinc gols del seu equip i l’assistència de l’altre, a més d’oferir un recital de tècnica, potència i qualitat individual a l’abast de ben pocs jugadors, cosa que el públic va saber apreciar i va manifestar amb ovacions en repetides ocasions.

L’equip menys golejat, Little Italy

Una altra dada derivada del partit entre els dos aspirants al títol va ser la proclamació del guanyador al porter menys golejat de la lliga, que va anar a parar a mans de Daniel Prieto, porter de l’equip Little Italy (tercer classificat), que s’endú el guardó per segon any consecutiu. Els 5 gols encaixats per Coemmo.com en el seu duel contra Moya així ho van decidir.

El màxim golejador, Jordi Sola

A falta de confirmació, el trofeu de màxim golejador del torneig se l’endurà Jordi Sola, de Coemmo.com (segon classificat).

Tan bon punt anem rebent les dades finals del campionat, amb la classificació, els golejadors, etc. les publicarem a La Garriga Digital.cat perquè sigui visible per a tothom que ho desitgi.

Classificacio_final_lliga_hivern_2010-2011

Article anteriorEl Carrer Vinyals, obert al trànsit de nou
Article següentCassolada d’Indignats a la Plaça de l’Església
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.