El Carrer Vinyals, obert al trànsit de nou

0
Carrer_Vinyals_24-05-2011

Les obres d’arranjament del clavegueram del Carrer Vinyals –comprès entre el Carrer dels Banys i el Passeig, a l’altura de l’Avinguda Onze de Setembre- ja han finalitzat i, per tant, el carrer torna a ser transitable per a cotxes i vianants.

El resultat de la intervenció ha estat la millora de la xarxa de clavegueres d’aquell tram de carrer, que era molt vella i presentava problemes de seguretat, i l’ampliació i arranjament de la vorera del sentit de pujada, que ara tan sols comptarà amb quatre o cinc llocs habilitats per a l’aparcament de vehicles. El paviment de la calçada també ha estat renovat i tan sols falta la instal·lació de l’enllumenat.

Les obres, iniciades a principis de febrer de 2011, s’han allargat al voltant de tres mesos i mig, sobrepassant uns dies el temps màxim planejat, que era de tres mesos. L’empresa encarregada de dur a terme aquestes obres, juntament amb les que es varen fer al carrer Satèl·lits, ha estat Moviterra i han tingut un cost aproximat de 600.000 euros.

Article anteriorTot a punt per la Setmana de la Fusta
Article següentMoya guanya la Lliga d’Hivern de Futbol Sala
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.