Rècord de visites i nova enquesta

0
Enquesta_Logo

Durant molt de temps hem tingut el dia 22 de maig assenyalat en el nostre calendari com una data de culminació de moltes setmanes de treball i de nervis, marcades per unes fervents precampanya i campanya electoral.

El d’ahir, com no podia ser d’una altra manera, va ser un dia de feina intensa pels mitjans de comunicació de la Garriga. Des de La Garriga Digital.cat vàrem intentar mantenir els nostres lectors informats al llarg de tota la jornada, començant per la publicació de les  primeres dades de participació i acabant per la també publicació dels resultats electorals a mesura que s’anaven produint, amb un important amalgama de gràfics, etc. amb la intenció facilitar l’anàlisi de les xifres finals.

Alhora, tan bon punt es varen saber els resultats definitius, tots els candidats varen tenir l’amabilitat d’atendre la nostra trucada per fer-ne una valoració personal.

Des d’aquestes línies voldríem donar les gràcies a totes les persones que van seguir l’actualitat  electoral a través nostre, establint un rècord de visites a la pàgina de gairebé 1.600 en un sol dia i doblant, quasi, la xifra més alta assolida fins ara. Alhora, també voldríem agrair la tasca duta a terme des de Ràdio Silenci i l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació de la Garriga, sense la qual difícilment haguéssim pogut donar la cobertura que vàrem donar durant la nit electoral.

Futur

Però el 22 de maig ja ha passat i ara s’obren un seguit d’incògnites a resoldre en els propers dies. Potser, la més gran és saber a qui escollirà CiU com a company de viatge els propers quatre anys després d’haver esdevingut la força més votada –i entenent que li correspon prendre la iniciativa-, o si, per contra, optarà per governar en minoria establint acords puntuals amb altres grups.

Així les coses, l’enquesta que us proposem pels propers dies gira entorn aquesta qüestió: “Amb qui hauria de governar CiU en cas de pacte?”

Les opcions a votar són les següents:

  1. Acord
  2. SI
  3. PSC
  4. ICV
  5. Ha de governar en solitari i en minoria
  6. Altres

Entenem que hi ha moltes més variables possibles i que es pot optar per formar un govern de més de dos grups, però donades les limitacions tècniques de l’enquesta ens hem inclinat per posar com a opció les forces polítiques els resultats de les quals sumin majoria absoluta amb els de CiU. Qui opini que convindria una altre opció de pacte no reflectida, doncs, hauria de triar l’opció “altres”.

Com sempre, podeu fer servir els comentaris per dir-hi la vostra.

Article anteriorAquesta nit, cassolada dels Indignats de la Garriga
Article següentFesta sardanista
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.