Respostes de Jaume Aspa (GIG), a Lluís Cuspinera

0
Jaume_Aspa_GIG_01

Des del GIG teníem coneixement de 3 de les 4 preguntes que planteja el sr. Lluís Cuspinera. Ja que la seva intenció era que tots poguéssim respondre al debat del divendres, i per causes llunyanes a la seva i a la nostra voluntat, això no va poder ser, i en consideració a la seva petició respondrem breument també des de la informació que tenim dels temes:

Balneari: creiem que aquí algú com tu mateix Lluís, que coneixes com ningú el tema, podries proposar què fer una cop tenim l’edifici fet i una sentència que el deixa “en fora de joc”. En tot cas una opció  és “legalitzar-lo”, per tant  modificar el Pla General i adaptar la nova edificació, i altres opcions segurament amb gent entesa s’haurien de valorar.

Sínia: poc podrem recuperar de l’esperit de la Sra. Sabater, sobretot perquè la casa ja no hi és. Però sí que compartim amb molta gent la idea que cal que sigui un espai verd al centre del poble, tenint en compte que en un futur aquest creixerà per la Doma i per tant la Sínia passarà a ser un punt molt cèntric.

Can Terrés: el camí Ral entenem que s’ha de mantenir, per diferents motius: referència, identitat, història… Si com planteges l’Ajuntament no ha de costejar-ne l’obra, i ja està recepcionat, doncs segurament ho tenim complicat. Cal veure a nivell jurídic quines possibilitats hi ha de reclamar-ho al promotor, i si n’hi ha lluitar-ho a fons per a recuperar el tram que falta a cost zero.

Article anteriorCloenda de la campanya del PSC a Can Raspall
Article següentDades finals de participació
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.