Després dels debats… Les idees més clares

0
64

El divendres, davant d’un Teatre ple amb unes 400 persones, es va portar a terme el primer debat entre els alcaldables a l’Ajuntament de la Garriga. Aquest va ser organitzat per la revista digital La Garriga Digital.cat. Alhora, aquest dilluns es va realitzar el segon debat, retransmès per la Televisió comarcal VOTV.

En aquests dos debats es va veure una part del projecte que tenim nosaltres. Durant els dos debats la resta de partits van fer molt poques propostes. La Neus, candidata del PSC de la Garriga i actual alcaldessa, va deixar veure que té les idees molt clares. Va argumentar cada una de les decisions preses des del govern municipal.

Durant els dos debats, la Neus no va deixar de fer propostes. La nova ubicació de la Policia Local, potenciació del comerç de proximitat, rehabilitació de la resta del centre, la figura del Regidor de Barris, urbanització de l’entorn del riu, desenvolupament de la Torre del Fanal i de Can Luna com a espais dinamitzadors del moviment cultural garriguenc i un paper més participatiu del ciutadà, són una de les seves concrecions més clares. I tot això sense una sola retallada de l’Estat del Benestar.

La Neus té les idees clares. Mentre uns venen somnis, la Neus ven compromís, ganes de treballar per a desenvolupar el nostre territori amb un desenvolupament sostenible i la construcció d’un projecte de barris; a part de l’ajuda a les entitats culturals, esportives i socials del nostre municipi (i als i les joves no associats).

Un Municipi millor és possible i així ho va demostrar la Neus.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.