Seixanta nous signants contra les retallades a la Garriga

0
antiretallada1

El passat dijous dia 5 maig a La Garriga Digital.cat vam publicar un manifest signat per gairebé 170 ciutadans del poble on es demanava a tots els candidats a l’alcaldia el compromís inequívoc de, en cas de governar, no retallar cap partida pressupostària de l’Ajuntament en relació a cultura, educació i salut. Avui hem rebut a la redacció l’actualització de les signatures que segueixen recollint, amb 60 noms nous (ja sumen 229 signatures en total) i que publiquem seguidament, a sota de la transcripció del manifest.

Volem recordar que La Garriga Digital.cat disposa del nº de DNI dels signants d’aquest manifest que validen aquest document.

“Els sotasignants, ciutadans i ciutadanes que vivim i/o treballem a la Garriga, conscients de la situació econòmica i de les necessitats socials del nostre país, considerem que cal preservar a tota costa l’activitat que en relació a la cultura, l’educació i la salut duen a termes les institucions i les entitats sense ànim de lucre de la societat civil garriguenca.

Sabem que caldrà fer retallades en diversos àmbits, però considerem que la cultura, l’educació i la salut són elements clau en la cohesió i en el progrés d’una societat, i que, més enllà de les bones paraules, cal comprometre’s inequívocament, per damunt de tot, en la seva preservació.

Per aquesta raó ens adrecem formalment a tots els candidats i candidates a les properes eleccions a l’Ajuntament de la Garriga per a demanar-los el compromís inequívoc que si governen no retallaran cap partida pressupostària de l’Ajuntament relativa a aquests àmbits ni cap ajut a les entitats civils sense ànim de lucre que a la Garriga treballen en favor de la cultura, l’educació i la salut de la ciutadania”.

60_signants_manifest_retallades_18-05-2011

Article anteriorRàdio Silenci emetrà un programa especial per seguir tota l’actualitat de les eleccions
Article següentDesprés dels debats… Les idees més clares
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.