Seixanta nous signants contra les retallades a la Garriga

0
245

El passat dijous dia 5 maig a La Garriga Digital.cat vam publicar un manifest signat per gairebé 170 ciutadans del poble on es demanava a tots els candidats a l’alcaldia el compromís inequívoc de, en cas de governar, no retallar cap partida pressupostària de l’Ajuntament en relació a cultura, educació i salut. Avui hem rebut a la redacció l’actualització de les signatures que segueixen recollint, amb 60 noms nous (ja sumen 229 signatures en total) i que publiquem seguidament, a sota de la transcripció del manifest.

Volem recordar que La Garriga Digital.cat disposa del nº de DNI dels signants d’aquest manifest que validen aquest document.

“Els sotasignants, ciutadans i ciutadanes que vivim i/o treballem a la Garriga, conscients de la situació econòmica i de les necessitats socials del nostre país, considerem que cal preservar a tota costa l’activitat que en relació a la cultura, l’educació i la salut duen a termes les institucions i les entitats sense ànim de lucre de la societat civil garriguenca.

Sabem que caldrà fer retallades en diversos àmbits, però considerem que la cultura, l’educació i la salut són elements clau en la cohesió i en el progrés d’una societat, i que, més enllà de les bones paraules, cal comprometre’s inequívocament, per damunt de tot, en la seva preservació.

Per aquesta raó ens adrecem formalment a tots els candidats i candidates a les properes eleccions a l’Ajuntament de la Garriga per a demanar-los el compromís inequívoc que si governen no retallaran cap partida pressupostària de l’Ajuntament relativa a aquests àmbits ni cap ajut a les entitats civils sense ànim de lucre que a la Garriga treballen en favor de la cultura, l’educació i la salut de la ciutadania”.

60_signants_manifest_retallades_18-05-2011

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.