Ràdio Silenci emetrà un programa especial per seguir tota l’actualitat de les eleccions

0
57

Amb motiu de les eleccions municipals del proper 22 de maig,  Ràdio Silenci oferirà una programació especial per seguir tota l’actualitat de la jornada.

A partir de les vuit del vespre, la ràdio emetrà un magazín especial on representants dels diversos partits polítics comentaran el desenvolupament dels resultats electorals. El programa, conduït per la periodista Susanna Ginesta – membre de l’Associació d’Amics de Ràdios Silenci – repassarà les notícies més destacades del dia i analitzarà, en directe, els resultats de les votacions. A més de la tertúlia i el debat dels representants dels grups polítics, l’espai comptarà també amb connexions directes amb les diferents seus electorals, els col·legis i la sala de plens de l’Ajuntament.

El magazín Especial Eleccions Municipals 2011 és una iniciativa de l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació i l’Associació d’Amics de Ràdio Silenci. Es podrà seguir a través del 107.4 de la FM i també per internet (www.radiosilenci.cat) i pel canal de Ràdio Silenci a la TDT.

A banda del programa especial, l’emissora també prepararà un butlletí informatiu a dos quarts de tres del migdia, en què es repassaran les notícies del matí de la jornada electoral.

Ràdio Silenci

Fotografia: equip que farà l’especial eleccions

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada