Reagrupament amb Acord

0
reagrupament-logo

El crit més fort de la manifestació del 10 de juliol a Barcelona va ser el d’independència, ens sentim totalment identificats amb aquest lema però hem d’admetre que, amagat sota aquest crit i no menys important, hi havia un sentiment comú d’enrabiada de l’anomenada societat civil, farta de veure com, com a conseqüència de lluites partidistes, els representants de la seva sobirania no havien estat a l’alçada en el seu compromís ineludible de defensa de la nació.

Al mateix temps, aquesta societat, conscienciada, s’ha anat organitzat eficientment per fer realitat el projecte dels referèndums per la independència, l’èxit d’aquestes iniciatives ha fet creure a certs partits polítics que s’obria un nou mercat on poder captar vot, però les darreres eleccions catalanes ens demostren com n’estàvem d’equivocats tots plegats, sembla clar que la societat demana que se superi la dinàmica partidista i es treballi pel país enlloc de per a la pròpia organització.

A nivell local, la darrera legislatura a La Garriga ha demostrat com aquesta lluita partidista pot arribar a entorpir i pervertir projectes. Creiem que les posicions absolutes i les males relacions personals s’han de deixar de banda per passar a fer política en majúscules, és a dir, servir al poble i posar els seus interessos per davant de tot.

És per això que quan el setembre de l’any passat en Jordi Perales ens va informar que pensava organitzar una alternativa per a la Garriga que superés la dinàmica malaltissa de la lluita partidista, que es basés en la voluntat de fer bona feina pel poble i que recollís en la mesura que fos possible l’esperit unitari del 10J ens hi vam adherir.

Pensem que els projectes d’èxit han d’estar fonamentats en el compromís i les persones que formen Acord ho han demostrat i ho demostren cada dia amb la seva implicació a la vida associativa del nostre poble i també amb la feina ben feta en les seves respectives professions. Per tant, confiem i donem tot el nostre suport a Acord en aquestes properes eleccions municipals ja que ens identifiquem amb una nova forma de fer política, des de les persones i no des dels partits, amb treball, transparència, foment de la participació i aplicació de bones pràctiques democràtiques amb un horitzó de llibertat nacional.

Josep Àngel Vila

Jordi Filbà

Àlex Alegret

Reagrupament la Garriga

Article anteriorLas migas populars, un èxit de participació
Article següent4 preguntes d’en Lluís Cuspinera als candidats
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.