Una oportunitat que no podem deixar escapar

0
Enquesta_Logo

Després de tres setmanes demanant-vos que poseu nota a la legislatura que s’acaba el diumenge que ve, i havent-se registrat 176 vots, la valoració que heu fet dels darrers quatre anys queda molt lluny de l’aprovat, doncs la nota mitjana és de 3,47 punts.

Aquesta xifra és deceberora, i ningú amb un mínim d’estima pel poble pot estar content. De tothom és sabut que la darrera legislatura ha estat convulsa, crispada, i una mostra d’aquest fet el trobem en el to i contingut d’alguns dels missatges que últimament alguns lectors han publicat en aquesta web i que ens hem vist obligats a retirar.

A partir del dilluns 23 s’obre una nova etapa, un bon moment perquè tothom oblidi vells vicis i rancúnies del passat i treballi en pro d’una Garriga millor. Us convidem a començar aquesta nova etapa, aquest nou camí, aquí, a La Garriga Digital.cat, moderant el to de les vostres intervencions, essent crítics però sense faltar al respecte a ningú ni llençar falses acusacions, i apostant pel diàleg amable i noble.

El dilluns que ve se’ns presenta una oportunitat que el poble no pot deixar escapar, i és responsabilitat de tots, polítics i ciutadans, que l’aprofitem. És el moment de fer taula rasa, de demostrar que la Garriga és un poble madur i de mirar el futur amb optimisme i amb ganes de treballar.

Nova enquesta

Els darrers dies s’ha intensificat la campanya electoral i tots els grups que concorreran en els propers comicis  (a la Garriga en són set), han tingut temps i oportunitats per explicar quines són les seves propostes per la Garriga.

Així les coses, la pregunta que us formulem és la següent.

“Ja has decidit a qui votaràs el diumenge 22?”

No ho dubtis i participa!

Article anteriorBon paper de l’equip garriguenc Nop System Golden Bikes a la Titan Desert
Article següentPLAT DEL DIA – Coneixeu el gust “umami”?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.