Acord valora la feina feta pels grups que han configurat el programa durant els darrers 10 mesos

0
IMG_8120_ok_br

El candidat Jordi Perales anuncia que Acord respectarà a la llista més votada

Un centenar de persones involucrades en l’elaboració del programa d’Acord per la Garriga van omplir les arcades de la plaça de can Dachs aquest dissabte. La formació garriguenca va agrair, amb un pa amb tomàquet, la tasca feta pels grups de treball que durant 10 mesos han analitzat la situació municipal i han proposat idees i solucions per formar el programa electoral d’Acord.

Sota una intensa pluja i acompanyats pel grup de cançó Estel Roig, el candidat Jordi Perales va valorar la feina feta pels cinc coordinadors dels àmbits de treball i que figuren a la llista electoral fins al cinquè lloc: Albert Benzekry, Neus Marrodan, Dolors Castellà i Sergi Moya. Així mateix, va destacar la dedicació d’hores i reflexions de les més de 120 persones que “han posat el seu granet de sorra” a la construcció del programa d’Acord. En el programa destaquen la  implantació immediata d’un pla de qualitat i racionalització de l’administració municipal, l’inici de la redacció d’un pla estratègic per adaptar la Garriga a les noves condicions socials, territorials i de model econòmic de les properes dècades, la revisió del pla general i del pla de mobilitat consensuat amb veïns i comerciants, i l’establiment com a prioritat pressupostària les àrees relacionades amb els serveis bàsics d’educació, salut, i benestar per garantir la cohesió social.

Perales va remarcar que per la resposta rebuda durant aquests mesos de treball creu que tindran un molt bon resultat a les properes eleccions municipals i va insistir en el fet que Acord va néixer per sumar i millorar el clima polític a la Garriga. La manera de fer-ho és obrir l’Ajuntament a persones preparades per liderar la sortida de la crisi i connectar molt estretament l’administració amb la ciutadania. En aquest sentit el candidat a l’alcaldia per Acord va declarar que “a la Garriga cal un govern fort i preparat, per això la gent d’Acord respectarà els resultats a les urnes: “En qualsevol cas, garantirem un programa de govern basat en les prioritats marcades pels grups de treball i reflectides al nostre programa”.

La candidatura d’Acord celebrarà l’acte de cloenda de campanya el proper dijous al Patronat, en un acte presentat pel periodista garriguenc Santi Faro.

Acord per la Garriga

Article anteriorEl pla urbanístic, l’estació i la participació, protagonistes de l’acte central del GIG
Article següentOda al sanglot
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.