L’Aleví Blau, campió de lliga

0
olmpic_alev

El passat dissabte l’Aleví Blau de l’Olímpic la Garriga, amb la seva victòria davant el Llerona al Camp Municipal es proclamà campió de lliga matemàticament aconseguint, així, l’ascens a la Tercera Divisió.

Des del club volem felicitar els jugadors i formadors d’aquest equip que han fet possible la consecució d’aquest títol amb molt d’esforç i dedicació. També el nostre especial agraïment als altres dos equips ALEVINS (VERMELL I GROC) ja que sense la seva aportació aquest èxit no hagués estat possible.

Està essent una temporada molt intensa en la qual els jugadors dels tres equips estan treballat de valent per aprendre i formar-se en aquest meravellós esport que és el futbol. Durant tot l’any s’han estat ajudant mútuament i, fruit d’això, ha estat la consecució d’un triomf col·lectiu  fantàstic.

ENHORABONA a tots els jugadors, formadors, pares i a tota la gent que ha col·laborat perquè aquest èxit de l’OLIMPIC fos possible.

Olímpic la Garriga

Article anteriorAcord proposa consensuar un pla de mobilitat entre forces polítiques i ciutadania
Article següentLa Garriga 0 Points, dissabte 14 de maig Eurovisió 2011 amb Ràdio Silenci des de Düsseldorf
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.