La Garriga 0 Points, dissabte 14 de maig Eurovisió 2011 amb Ràdio Silenci des de Düsseldorf

0
anunci_eurovision_2011

Una nova temporada Ràdio Silenci s’encarregarà de retransmetre el Festival Internacional d’Eurovisió aquest dissabte 14 a partir de les 8 del vespre. Aquest any des de la ciutat Alemanya de Düsseldorf.

En David Amores amb diferents col·laboradors i entrevistes, serà l’encarregat de presentar el programa especial que seguirà el transcurs de la Gala des d’una hora abans del seu inici. Amb connexions en directe des de Düsseldorf amb Jordi Roig, exercint de corresponsal. Ell serà l’encarregat d’acostar les últimes novetats des del Spirit Arena de la ciutat alemanya.

Les quinieles, la veu dels participants i la opinió de molta gent amenitzaran la Gala especial de Ràdio Silenci. Podreu escoltar l’especial d’Eurovisió des de les habituals vies d’accés: a través dels 107.4 de la FM, la TDT o el web www.radiosilenci.cat. A part, aquest any s’incorporen les xarxes a la retransmissió de la Gala i volem que participis a través del Facebook a través del “Fan Page” Ràdio Silenci la Garriga o bé via Twitter amb l’usuari @rsilenci.

La Garriga 0 Points per 3 any consecutiu us acostarà des de Ràdio Silenci una visió ben diferent del festival, estarà ple de moltes sorpreses, sortejos del que ens porti el Jordi de Düsseldorf, i farcit de les vostres opinions i la dels diferents participants. No t’ho perdis, a Ràdio Silenci torna amb “la Garriga 0 points” aquest dissabte 14 a partir de les 8 del vespre.

Ràdio Silenci

Article anteriorL’Aleví Blau, campió de lliga
Article següentEl cadet femení del futbol sala de l’IES Manuel Blancafort, campiones territorials
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.