El cadet femení del futbol sala de l’IES Manuel Blancafort, campiones territorials

0
cadet_fut_sal_insti

El passat dissabte dia 7 de maig es van celebrar les finals de sector territorial cadet femení de futbol sala al pavelló de Can Violí de La Garriga, on les noies de L’IES Manuel Blancafort van arrasar en els dos partits disputats.

A la semifinal el resultat va ser de 5 gols a 0 contra l’IES de Mataró. Tot i que va costar obrir el marcador, va ser una semifinal controlada per l’equip de La Garriga en tot moment,  5 gols van ser suficients per eliminar l’equip del Maresme.

La final va ser encara més plàcida, l’IES Manuel Blancafort va eliminar a l’IES Pere Fontdevila de Gironella per un clar i contundent 17 a 0. Els 8 gols marcats al primer quart van ser suficients perquè les del Berguedà comencessin a abaixar els braços i gairebé es donessin per vençudes, tot i que encara quedaven tres quarts de partit molt tranquils i molt ben jugats per les garriguenques.

D’aquesta manera, les cadets del Blancafort es feien amb el premi de campiones territorials, però aquest any l’alegria no serà del tot complerta per culpa de les retallades pressupostàries de la Generalitat. Unes setmanes avanç, quan la competició estava ja rodada i havien aconseguit guanyar la final comarcal contra l’IES Celestí Bellera per 0 a 18, arribava la mala notícia que les finals de Catalunya, per molt que els equips guanyessin, no es farien i una de les metes o motivacions que durant tota la temporada  han tingut aquestes noies s’esvaïa.

Tot apuntava, un any més, que les infantils, cadets i juvenils de futbol sala de l’IES Blancafort tenien possibilitats d’arribar a les anhelades finals catalanes en les que l’any passat ja es va aconseguir la fita amb dues segones posicions (infantil, juvenil) i un quart lloc (cadets). La gran feina feta des de d’institut durant anys amb l’esport, i en concret amb el futbol sala femení, aquest any tindrà poca recompensa. Tot i així, felicitats als tres equips femenins de futbol sala de l’IES Manuel Blancafort i, si tot va bé o la Generalitat vol, l’any que ve es tornarà a intentar.

Fotografia: 

A dalt (d’esquerra a dreta): Dani Prieto (entrenador), Neus fontanet, Alba Pujals (capitana), Mariona Bonaga, Carla Coll, Clara Ibáñez, Maria Martín, Paula Cano, Carles Iglesias (entrenador de porteres).
A baix, (d’esquerra a dreta): Maria Pérez, Clara Gustà, Maria Guerro, Jenny Colorado, Caterina Fradera, Meritxell Cardona, Lídia Rovirosa.

Article anteriorLa Garriga 0 Points, dissabte 14 de maig Eurovisió 2011 amb Ràdio Silenci des de Düsseldorf
Article següentMeritxell Budó, candidata de CiU
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.