Associació de veïns i amics del Passeig

0
Estaci_de_la_Garriga1

El dia 1 de juliol de 2010, signada per divuit membres de la nostra associació, vam presentar una instància a l’Ajuntament de la Garriga demanant quina opció defensaria l’equip de govern davant els interlocutors d’ADIF pel que fa a la ubicació futura de l’estació de trens, després que es fes una consulta en la qual van participar vuit-centes persones, de les quals, sis-centes es van manifestar partidaris de mantenir l’estació en el lloc actual, convenientment modernitzada. No vam obtenir cap resposta.

El 25 d’abril vam presentar una altra instància demanant resposta a l’anterior, perquè entenem que els ciutadans i ciutadanes tenim dret a disposar d’aquesta informació abans d’emetre el nostre vot a les properes eleccions municipals. No hem obtingut tampoc cap resposta.

Per tercera vegada, el dia 6 del present mes de maig hem tornat a adreçar-nos per escrit a l’Ajuntament sol·licitant l’esmentada informació. La manca de resposta de l’equip de govern a dia d’avui ens obliga a fer pública aquesta sol·licitud, que ara fem extensiva a la resta de candidatures que es presenten a les eleccions a la Garriga. És una informació que volem tenir per decidir el nostre vot.

Volem recordar que el desembre de 2009, l’equip de govern va convocar els ciutadans al Patronat per a informar de les opcions que hi havia en relació a aquest tema.  El procés participatiu que es va portar a terme va mostrar una àmplia majoria de ciutadans favorables a mantenir l’estació al mateix lloc d’ara i per part d’aquesta Associació, el 23 de desembre del mateix any, i malgrat el poc temps de què vam disposar, fou presentat un plec d’al·legacions a l’Ajuntament acompanyat de més de 500 signatures, la qual cosa mostra, sense cap mena de dubte, la preocupació de la ciutadania per la problemàtica de l’Estació.

En resum, demanem un cop més una resposta a les nostres sol·licituds per tal d’informar adequadament els nostres associats i a totes les persones que han mostrat el seu interès i, alhora, preocupació per aquest tema tan important per al futur de la Garriga.

Joan Turró
President de l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de la Garriga.

Article anteriorJornada de “garrigangues”
Article següentNeus Bulbena, candidata del PSC
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.