Segona fira d’intercanvi del Puiggraciós

0
fira_puigg

Avui al matí s’ha celebrat a la Pista nº 1 la segona edició de la fira d’intercanvi del Puiggraciós. La fira, que repeteix després de l’èxit de la primera edició l’any passat, està organitzada per l’ AMPA de l’escola.

L’activitat es dirigeix als infants de tot el poble que vulguin intercanviar objectes que ja no facin servir, i tot i que està dedicada majoritàriament al material escolar, es podien veure moltes paradetes amb joguines, pel·lícules o fins i tot videojocs disponibles per a intercanviar.

Només mitja hora després de l’obertura els infants i els seus pares ja gaudien d’un ambient animat i familiar. La fira, activitat sense cap ànim de lucre, també ha incorporat aquest any un espai per a la donació de roba a Càritas de la Garriga, i ha comptat amb la participació de vora 20 parades.

Text i fotografia: Marc Bellmunt

Article anteriorIsrael Molinero, candidat d’ICV-EUIA
Article següentLa Garriga a laTitan Desert
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.