Joan Garriga tanca la llista d’Acord

0
llista_acord

L’historiador Joan Garriga tanca la llista de la candidatura electoral d’Acord per la Garriga, que divendres va presentar en públic la llista amb la que concorre als comicis municipals del 22 de maig. Aquesta és la primera vegada que Jon Garriga, compromès amb diferents iniciatives del poble, aposta públicament per una determinada opció municipalista. La proposta encapçalada per Jordi-Eduard Perales compta amb un gran nombre d’independents de diferents sensibilitats agrupats sota el signe del treball en comú pel poble, l’eficàcia en la gestió de l’Ajuntament i la superació de les tensions causades entre partits després de la Moció de Censura del 2008, que ha marcat el present mandat.

Garriga, número 17 d’Acord, signa un manifest junt amb els altres independents de la llista, en què  afirmen que “la majoria no hem militat mai a cap partit (…) però no som apolítics. Ens interessa la col·lectivitat”. De fet, tots ells estan implicats en associacions de la vila, i és per això que afirmen que “no ens crida la desafecció política, però ens sentim còmodes amb una fórmula electoral que ha estat capaç d’ampliar la seva base política més enllà del militant o simpatitzant”. Amb més rotunditat, els membres de la llista afirmen que “si hem de ser militants, ho som de la Garriga”.

Entre els integrants de la llista, destaquen l’escriptor, dinamitzador cultural i emprenedor Albert Benzekry (número 2), l’arquitecte tècnic Neus Marrodan (número 3) o el gestor Sergi Moya (número 5). La llista també compta amb militants d’Esquerra, l’alcaldable Jordi-Eduard Perales i els actuals regidors Josep Castells (13) i Oriol Ramon (suplent cinquè), així com la treballadora social Dolors Castellà (número 4). Persones vinculades a Reagrupament també han donat suport a aquesta candidatura.

Els independents de la llista d’Acord afirmen que comparteixen “un mateix anhel nacional que volem començar a construir des de la Garriga, perquè Acord és, sobretot, un projecte municipalista”. “Més que presentar-nos”, afirmen, “ens agrada dir que ens oferim al poble”.

Relleu generacional

La major part dels integrants de la llista pertanyen a una generació que no ha protagonitzat la Transició i que “demana pas”. Afirmen que més enllà de la dinàmica dels partits tradicionals “és hora d’enfortir complicitats pel bé de la Garriga. D’estar a l’alçada, d’aglutinar esforços i voluntats”.

Acord presentarà les seves propostes sobre Territori el dilluns 9 de maig a les 20h al local de campanya (plaça de Can Dachs). Perales i Neus Marrodán (número 3) argumentaran els principals eixos del programa de la candidatura en el terreny d’urbanisme. L’equip de Jordi Perales és el que més propostes ha publicat entre les set llistes en joc.

Acord per la Garriga

Article anteriorSI la Garriga: gent nova, noves maneres.
Article següentDóna’m un peix i menjaré un dia, ensenya’m a pescar…
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.