Associació Aprop, sis mesos

0
Aprop_logo

Tot just fa sis mesos que vàrem iniciar aquesta acció que molts éssers humans fan en situacions de crisi, de por, en situacions d’indefensió: l’acció d’apropar-se, l’acció d’unificar esforços, l’acció que en sí mateixa referma, reforça  el pensament de que units serem més forts, de que junts resistirem. 

I vàrem apropar-nos uns quants comerciants, autònoms, professionals lliures, petits  empresaris tots.

I tots amb molta il·lusió de fer coses, de treballar, de col·laborar en la millora de la dinamització  del malmès teixit econòmic de La Garriga que la crisi generalitzada i unes obres iniciades creiem que fora de temps, va agreujar encara més la situació particular i col·lectiva, especialment del comerç de proximitat de La Garriga.

I vàrem crear l’Associació APROP, Servei de Qualitat.

En aquests sis mesos s’han anat apropant altres comerciants, autònoms, empresaris tots ells, i ens hem anat transferint coneixements, il·lusions. Hem cregut, i creiem, que junts, quants més millor, podem iniciar projectes nous, podem compartir i intentar fer un futur millor per a tots, però, i això es tal vegada el més important, no només pels que formem part de la nostra associació, no, al dir tots em refereixo a tots els comerços estiguin associats o no ho estiguin, perquè les sinergies positives no es generen en compartiments estancs, no, les sinergies no identifiquen carnets de socis ni de militants, no, les sinergies, si es fan des d’una base de col·laboració franca, oberta i exhaustiva, sempre són positives no només per qui les genera, sinó per tothom.

I això ho dic ara aprofitant el primer semestre de vida de la nostre associació, humil i amb moltes limitacions perquè, entre altres aspectes, cal dir que encara no hem rebut cap subvenció, cap ajut de cap organisme oficial. I ho dic perquè hem intentat i seguirem intentant sumar esforços de tots, perquè per nosaltres, els que formem part de l’APROP, creiem que l’associació no és un fi, és un mitjà per assolir un fi, perquè nosaltres, els que formem part de l’APROP, no exigim estar associats per assistir als nostres actes, perquè nosaltres, els que formem part de l’APROP, volem dinamitzar el comerç de La Garriga, les petites empreses de La Garriga, els serveis de La Garriga, encara que no estiguin associats a l’APROP. No volem fer de l’APROP una associació excloent, no volem que l’APROP sigui una associació rica, volem que l’APROP sigui útil i que serveixi per millorar aquest teixit econòmic que, com he dit, està molt malmès.

Tard o d’hora esperem, desitgem, que la nostra actuació reverteixi en una millor gestió dinamitzadora en benefici de tots. De tots, no només dels que tinguin un determinat carnet. La gent de La Garriga, els qui hi vivim, els qui ens l’estimem, en sortirem beneficiats perquè millorarem el comerç de proximitat que, en alguns casos, sembla ser molt més un comerç d’emergència que un comerç de proximitat. El comerç de La Garriga és de qualitat, cal dir-ho, fer-ho saber.

Aprofito el moment per desitjar a tots els comerciants que aquest proper diumenge 8 de maig tinguin una parada a la Plaça de l’Església que els hi vagi molt i molt bé i els hi serveixi per carregar-se d’entusiasme, d’ànims i d’il·lusió.

Molta sort per tothom.

Àlex Muñoz

Article anteriorDóna’m un peix i menjaré un dia, ensenya’m a pescar…
Article següentEl GIG presenta el seu vídeo de campanya
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.