Posició de la CUP de la Garriga davant les eleccions municipals de maig de 2011

0
CUP_la_Garriga_01

La inquietud manifestada per alguns veïns i veïnes de la Garriga, reforçada per l’aparició en determinats mitjans de comunicació, sobre la participació de la CUP de la Garriga en la propera convocatòria electoral del mes de maig, ha fet que des de la mateixa CUP creguem necessari la difusió d’un comunicat públic que aclareixi la nostra posició davant de les properes eleccions municipals. En aquest sentit, volem esvair qualsevol rumor o evitar la creació de falses expectatives sobre la nostra participació en les eleccions esmentades. La CUP de la Garriga no presentarà cap llista en aquests comicis. Així mateix, pretenem fer explícites les raons que justifiquen la decisió de no participar en aquesta contesa electoral.

Poc sentit tindria una participació precipitada a unes eleccions, sense l’elaboració d’un programa electoral construït a partir del treball de base i el compromís i la participació de diferents sectors socials del nostre poble. La CUP no som ni volem ser una candidatura oportunista, sorgida de conjuntures polítiques circumstancials, sinó part d’un projecte polític que s’ha d’anar consolidant dia a dia arreu dels Països Catalans. Tanmateix, des de la CUP no renunciem ni als objectius polítics en favor de la justícia social i la llibertat del nostre poble, ni a la pràctica política de base, que pretén nodrir-se de les demandes socials i el compromís de diversos sectors del municipi de la Garriga.

Per això, la nostra proposta pels anys de la propera legislatura, al marge de no tenir representació institucional, s’orientarà a la tasca d’oposició política a les pràctiques institucionals (i institucionalitzades) tan properes a les tendències neoliberals que avui dominen l’esfera política tant a nivell nacional com municipal. Pràctiques que, com veiem en els darrers temps, no responen als interessos de les classes populars del nostre país ni del nostre municipi.

Amb aquest horitzó, ens trobem en procés d’elaboració d’un pla de treball adreçat a la identificació de prioritats per la nostra tasca política, tenint molt present, és clar, el context de crisi capitalista i els seus efectes en la societat en general i sobre el poble de la Garriga en particular. Emplacem a tothom que vulgui ser-ne partícip.

Candidatura d’Unitat Popular de la Garriga

lagarriga@cup.cat

Article anteriorRafael Puig, candidat del Partit Popular
Article següentRàdio Silenci entrevistarà a tots els candidats
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.