Petició a tots els candidats a l’alcaldia de la Garriga

0
antiretallada1

A continuació es transcriu el manifest que han signat gairebé 170 ciutadans i en el que demanen a tots els candidats a l’alcaldia que es comprometin inequívocament a que si governen no retallaran cap partida pressupostària de l’Ajuntament en relació a la cultura, l’educació i la salut.

La Garriga Digital.cat disposa a la seva redacció del nº del DNI dels signants que validen aquest document i convida a la gent a afegir la seva signatura el dia del Debat Electoral, que se celebrarà al Patronat el divendres 13 de maig a partir de les 20 h.

Així mateix, alhora que ens sumem al contingut d’aquesta petició, emplacem a tots els candidats i candidates a adherir-se a aquest manifest a través d’aquest espai web.  

“Els sotasignants, ciutadans i ciutadanes que vivim i/o treballem a la Garriga, conscients de la situació econòmica i de les necessitats socials del nostre país, considerem que cal preservar a tota costa l’activitat que en relació a la cultura, l’educació i la salut duen a termes les institucions i les entitats sense ànim de lucre de la societat civil garriguenca.

Sabem que caldrà fer retallades en diversos àmbits, però considerem que la cultura, l’educació i la salut són elements clau en la cohesió i en el progrés d’una societat, i que, més enllà de les bones paraules, cal comprometre’s inequívocament, per damunt de tot, en la seva preservació.

Per aquesta raó ens adrecem formalment a tots els candidats i candidates a les properes eleccions a l’Ajuntament de la Garriga per a demanar-los el compromís inequívoc que si governen no retallaran cap partida pressupostària de l’Ajuntament relativa a aquests àmbits ni cap ajut a les entitats civils sense ànim de lucre que a la Garriga treballen en favor de la cultura, l’educació i la salut de la ciutadania”.

Signants:

signants_1

signants_2

signants_3

signants_4

Article anteriorRàdio Silenci entrevistarà a tots els candidats
Article següentJaume Aspa, candidat del GIG
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.