Lucia Pérez i Lola González amenitzen el camí cap a Eurovisió dimecres 4 al “Poca cosa menys silenci”

0
lucia

12653_lola-gonzalezDesprés d’unes setmanes sense programa el Poca cosa menys silenci torna amb un quants plats forts.

Aquesta setmana rebem la visita de la representant espanyola al Festival d’Eurovisió. Lucia Pérez serà la representant enguany a la ciutat alemanya de Düsseldorf on defensarà la seva candidatura davant de 24 altres finalistes el dia 14 de maig. Per conèixer les seves sensacions abans de viatjar a Düsseldorf estarà en directe durant el programa.

Però al mateix temps també comptarem amb la presència de Lola González. La directora i professora de l’escola de ball televisiva Fama estarà també en directe amb nosaltres per explicar-nos els detalls de la coreografia i les seves sensacions sobre el Festival.

Altre cop sortejarem un circuit termal per a dues persones gentilesa del Gran Hotel Balneari Blancafort. Per participar en el sorteig només cal enviar un correu a pocacosa@radiosilenci.cat o enviant un correu privat al perfil del programa al

La Fundació Roger Torné tornarà a connectar amb nosaltres per presentar la seva activitat que vetlla per la salut respiratòria infantil.

La guerra de sexes estarà amb nosaltres una altra setmana amb les piles recarregades per part de la Cèlia Zamora i en Noel Jiménez. Mentre que en Jordi Caballero ens acostarà una nova setmana les notícies més estranyes del món.

Tota sota la batuta d’en Jordi Roig acompanyat del seu equip de col·laboradors. Per enviar qualsevol proposta o idea envia un correu a:

pocacosa@radiosilenci.cat

Article anteriorAcord aposta per la planificació del model econòmic
Article següentRafael Puig, candidat del Partit Popular
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.