“Bulbena, Idees Clares”, eslògan de la campanya del PSC

0
presentaci_bulbena

Ahir a dos quarts de nou del vespre el PSC presentava el que seran les línies mestres de la seva campanya per a aquestes eleccions, amb l’eslògan “Bulbena Idees Clares”. La roda de premsa, concorreguda malgrat les inclemències meteorològiques, va començar amb Bulbena fent un breu repàs a la seva carrera, declarant que des de la seva entrada en política el 1999 ha tingut sempre vocació municipalista, tpt afirmant que “treballar pel poble és treballar pel país”.

Passant a l’eslògan de la campanya, Bulbena va explicar què fa que hagin decidit simbolitzar les inicials de l’eslògan amb el cèlebre bolígraf BIC. Segons l’actual alcaldessa, volen que la seva candidatura sigui “una eina humil, però universal”, a la vegada que transparent, útil i ferma. Segons Bulbena, la ideologia d’esquerres i social de la seva candidatura defineix que “el futur de la Garriga s’escriu amb BIC”.

Bulbena es considera hereva de Núria Albó -que clou les llistes del PSC per a aquestes eleccions-, i va explicar que tot i que les seves trajectòries personals siguin molt diferents, ambdues han governat durant moments de falta de recursos econòmics. Repassant la resta de la llista presentada, Bulbena va explicar als presents que set membres de la llista han estat regidors, remarcant que la seva candidatura aporta una cosa que les altres no: experiència de govern. Segons la candidata, cal “treballar des de l’endemà de les eleccions”.

Bulbena va declarar, alhora, que la seva intenció és treballar pel poble “des d’on les urnes ens posin, sigui govern o oposició”. La presentació del programa definitiu del PSC per aquestes eleccions es farà el dia 12 de maig en un acte públic a Can Raspall.

Text i fotografia: Marc Bellmunt

Article anterior13 de maig: debat electoral obert al públic.
Article següentCrònica del Ple d’abril
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.