Qui són aquests de SI de la Garriga?

0
160

I us preguntareu, qui són aquests de Solidaritat Catalana per la Independència de la Garriga? D’on surten? Què pretenen? Fins on volen arribar? Deixeu-me que us en faci cinc cèntims.

Ens hem de remuntar a la primavera de l’any passat, ara fa un any. A Catalunya, la Plataforma pel Dret a Decidir floria per tots els racons i a la Garriga, com era d’esperar, la gent es reunia, en parlava, s’hi implicava i amb esforç i treball es tirava endavant el projecte. Algunes persones, potser sense saber-ho, es plantejaven des del municipalisme altres maneres de fer, amb idees fresques, imaginant un poble amb cares noves i projectes engrescadors. Paral·lelament, molts d’altres garriguencs, a títol personal, cansats de falses promeses i decebuts pels abanderats en aquells dies de la independència, s’interessaven per noves formacions que obrien les portes a un bri d’esperança pel futur.

A la tardor, heus aquí l’atzar de la vida, gràcies a un solidari hiperactiu, en Ferran, ens vam reunir una trentena de garriguencs i garriguenques que fins aquell dia havíem estat cadascú a casa seva, instal·lats en la queixa, angoixats per la inoperància de qui ens governa… I quantes van ser les sorpreses!!!

Per una banda, teníem empresaris i professionals lliures, com en Sergi, en Xavi, la Núria, l’Enric o en Pere, joves com la Núria, l’Isaac i l’Uri. També petits comerciants del poble com la Mònica i la Núria, i persones molt vinculades amb la cultura, com en Jordi i l’Oriol. També teníem gent de la sanitat, com la Marta, la Rosa, la Judith i treballadora social com la Mònica. Estudiants com en Roger i joves provinents del món de l’esport com l’Oriol. Vaja, com veieu, ens vam trobar un grup de persones molt heterogeni i ric en diversitat.

I l’altra sorpresa? La gran sort que cap de nosaltres tenia arrels a la política actual. Érem completament verges en aquest sentit, sense prejudicis, sense enveges ni interessos de partit, amb moltes ganes, il·lusió, força i capacitats. Ni pretensions d’acumular càrrecs ni mandats, tan sols disposats a dedicar hores al nostre municipi i a la seva gent, a canvi de construir un poble millor entre tots.

Aquests som nosaltres, un grup de garriguencs i garriguenques com vosaltres, disposats a implicar-nos uns anys en el municipi per intentar aportar transparència, sentit comú, gestió eficaç, inventiva, il·lusió, esforç i rigor amb el què és de tots: la Garriga.

Quants de vosaltres podríeu ser nosaltres?

Ens saludem pel poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.