Qui són aquests de SI de la Garriga?

0
Josep_Oliveras_01

I us preguntareu, qui són aquests de Solidaritat Catalana per la Independència de la Garriga? D’on surten? Què pretenen? Fins on volen arribar? Deixeu-me que us en faci cinc cèntims.

Ens hem de remuntar a la primavera de l’any passat, ara fa un any. A Catalunya, la Plataforma pel Dret a Decidir floria per tots els racons i a la Garriga, com era d’esperar, la gent es reunia, en parlava, s’hi implicava i amb esforç i treball es tirava endavant el projecte. Algunes persones, potser sense saber-ho, es plantejaven des del municipalisme altres maneres de fer, amb idees fresques, imaginant un poble amb cares noves i projectes engrescadors. Paral·lelament, molts d’altres garriguencs, a títol personal, cansats de falses promeses i decebuts pels abanderats en aquells dies de la independència, s’interessaven per noves formacions que obrien les portes a un bri d’esperança pel futur.

A la tardor, heus aquí l’atzar de la vida, gràcies a un solidari hiperactiu, en Ferran, ens vam reunir una trentena de garriguencs i garriguenques que fins aquell dia havíem estat cadascú a casa seva, instal·lats en la queixa, angoixats per la inoperància de qui ens governa… I quantes van ser les sorpreses!!!

Per una banda, teníem empresaris i professionals lliures, com en Sergi, en Xavi, la Núria, l’Enric o en Pere, joves com la Núria, l’Isaac i l’Uri. També petits comerciants del poble com la Mònica i la Núria, i persones molt vinculades amb la cultura, com en Jordi i l’Oriol. També teníem gent de la sanitat, com la Marta, la Rosa, la Judith i treballadora social com la Mònica. Estudiants com en Roger i joves provinents del món de l’esport com l’Oriol. Vaja, com veieu, ens vam trobar un grup de persones molt heterogeni i ric en diversitat.

I l’altra sorpresa? La gran sort que cap de nosaltres tenia arrels a la política actual. Érem completament verges en aquest sentit, sense prejudicis, sense enveges ni interessos de partit, amb moltes ganes, il·lusió, força i capacitats. Ni pretensions d’acumular càrrecs ni mandats, tan sols disposats a dedicar hores al nostre municipi i a la seva gent, a canvi de construir un poble millor entre tots.

Aquests som nosaltres, un grup de garriguencs i garriguenques com vosaltres, disposats a implicar-nos uns anys en el municipi per intentar aportar transparència, sentit comú, gestió eficaç, inventiva, il·lusió, esforç i rigor amb el què és de tots: la Garriga.

Quants de vosaltres podríeu ser nosaltres?

Ens saludem pel poble.

Article anteriorL’ànima del vidre i la nostra fragilitat
Article següentBibiana Ballbè diu Núria Albó
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.