13 de maig: debat electoral obert al públic.

0
FLYER_DEBAT_13-05-2011_LQ

Fa ja algunes setmanes que la redacció de La Garriga Digital.cat ha estat instada per part d’alguns dels seus lectors a organitzar un debat electoral obert al públic, amb la presència de tots els candidats que concorreran a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

Després d’un temps de reflexió i de les pertinents converses amb els diferents grups i partits que aniran a les urnes, ens complau anunciar que, juntament amb Crit Produccions Audiovisuals i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga i de l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació, el proper divendres 13 de maig, a partir de les 20 h., el Teatre El Patronat de la Garriga acollirà l’esmentat debat, que serà moderat pel periodista de La Garriga Digital.cat Marc Bellmunt, i que comptarà amb l’assistència de tots els caps de llista.

Pel que fa al debat, a l’hora de definir el seu format una condició sine qua non ha estat la participació del públic assistent, el qual podrà formular preguntes concretes directament al candidat que desitgi.  Aquest requeriment ha estat acceptat per tots els grups sense cap condició.

L’acte es dividirà en tres parts clares i delimitades: una part inicial expositiva entorn tres blocs temàtics (economia, urbanisme i territori i societat) que cada candidat desenvoluparà en un minut, una part central de preguntes del públic i un tancament en el qual cadascun dels polítics podrà expressar les conclusions que consideri escaients.

Des de La Garriga Digital.cat plantegem aquest debat com una oportunitat. Com una oportunitat pels polítics d’arribar de forma directa al seu electorat, pels ciutadans de la Garriga de poder resoldre dubtes  de primera mà i d’expressar-se amb respecte i llibertat, i per a nosaltres i per a Crit Produccions Audiovisuals de satisfer el nostre anhel d’oferir un servei informatiu amb el màxim rigor, independència i objectivitat, afavorint la participació ciutadana.

És per tot plegat que us encoratgem a tots i cadascun de vosaltres a assistir el proper divendres 13 de maig a les 20 h. al Teatre El Patronat, per escoltar i per ser escoltats. Que sigui un èxit depèn de tots.

Un cop celebrat el debat, La Garriga Digital.cat publicarà una crònica de l’acte que anirà acompanyada d’un reportatge audiovisual elaborat per Crit Produccions. Alhora, tothom que ho desitgi, podrà seguir-lo en directe a través de Ràdio Silenci.

Si viviu a la Garriga, en els pròxims dies rebreu un flyer a la vostra bústia anunciant el debat.

Article anteriorBibiana Ballbè diu Núria Albó
Article següent“Bulbena, Idees Clares”, eslògan de la campanya del PSC
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.