El grup garriguenc Ubuntu Soul triomfa al Surface Festival

0
Ubuntu_02

El grup garriguenc Ubuntu Soul, banda formada per 10 noies, està classificat per la semifinal del concurs d’abast europeu Surface Festival. Per arribar a aquesta fita, les noies d’Ubuntu ja han superat dues fases del concurs. La primera, es va realitzar el passat 26 de Febrer a la Sala La Resisténcia de l’Hospitalet de Llobregat. En cadascuna d’aquestes fases, el grup comparteix escenari amb 6 bandes més i la seva classificació depèn, de moment, del vot del públic assistent al concert, dels vots que es poden realitzar per missatge sms i dels vots que les bandes s’han de fer recíprocament en acabar els concerts. En aquella primera fase, Ubuntu Soul va passar a la segona en primera posició. El segon concert, corresponent a la segona fase, fou el passat 16 d’abril a l’Ovella Negra de Poblenou i de nou les noies d’Ubuntu va aconseguir la primera posició que els assegurava la permanència en el concurs.

El proper concert, corresponent a la fase de semifinal estatal, serà el proper dissabte 18 de juny a la Sala Estraperlo, C/ Isidre Nonell, nº 9, 08911 de Badalona. En aquest concert les noies d’Ubuntu necessiten el màxim suport del públic (tot i que el jurat hi comença a tenir un paper rellevant) i fan una crida a tots els garriguencs a donar-los un cop de mà, assistint a l’esdeveniment i deixant un vot que les porti a la final estatal. En cas que arribessin a superar aquesta final, tindrien l’oportunitat de participar a la final internacional que es farà a Londres.

Se les pot ajudar enviant un sms al 25024, posant BCN seguit d’un espai i 028. Coste sms 1.42 € IVA inc. WPR S.A. sms@wpr.es N.º atn clte. 902044008

Ubuntu_01

Article anteriorS’enllesteix el programa electoral ’11 del PSC a la Garriga
Article següentOrdre del dia del ple del 27 d’abril
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.