Ràdio Silenci torna a Eurovisió

0
dusseldorf-2011

Aquest any l’esperit eurovisiu torna a l’antena de Ràdio Silenci. Enguany, però, en comptes de tenir un programa especial, anirem oferint diversos espais al llarg de la nostra programació, i dels diferents programes.

Per segon any consecutiu, doncs, serem presents al Festival europeu de la cançó, la “Champions” de la cançó, de la mà d’un membre d’aquesta gran família que és ARS i Ràdio Silenci. Enguany l’encarregat serà en Jordi Roig, director del programa Poca cosa menys silenci, que el proper dijous 10 de maig viatjarà cap a Düsseldorf, seu del festival.

A més, avui mateix a les 20h, al Versió desconeguda amb en Santi Vigas i en Marc Querol, podreu escoltar a la candidata espanyola a Eurovisió Lucia Pérez, que ens ha concedit una entrevista en exclusiva a Ràdio Silenci, i on podreu escoltar, com a part del desplegament del Camí a Eurovisió 2011, com van els dies previs de promoció, la coreografia, els nervis i un munt de coses més.

Durant aquest camí de Ràdio Silenci a Eurovisió, doncs, tindreu tota la informació que anem passant per antena en aquest espai.

I recordeu que teniu una cita el proper 14 de maig amb Ràdio Silenci i el seu especial “La Garriga 0 points” que començarà, com cada any, a partir de les 20h amb tot l’equip de sempre. Us ho perdreu????

Per participar i entrar al sorteig d’objectes eurovisius, només heu d’enviar un mail a: rsilenci@ajlagarriga.cat o bé comentaris al Facebook.

Ràdio Silenci

Article anteriorGertrudis actuarà a Plaça Catalunya per Sant Jordi
Article següentL’allunyament de la política i la humanització pendent
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.