CiU de la Garriga presenta la seva llista electoral

0
llista_ciu

Ahir dimecres 13 d’abril, a dos quarts de deu de la nit, Convergència i Unió de la Garriga va presentar la llista electoral amb la que concorrerà a les properes eleccions municipals. En una sala del restaurant La Garrafa plena de simpatitzants, militants i membres del partit -entre ells el cap de llista de CiU per Les Franqueses i el Secretari General del Departament de Territori de la Generalitat, Pol Villoria- Meritxell Budó va marcar les línees mestres del programa del partit per a aquestes eleccions.

Amb la idea central d’oferir al poble “un somni, un projecte i un equip”, Budó va començar la seva intervenció declarant que la política garriguenca ha estat els darrers anys “una fugida endavant” i “sense projectes importants de futur”. Seguidament, Budó va explicar que CiU respecta que es presentin un nombre elevat de partits a la Garriga, però que “la Garriga no dóna tant de sí” i que “l’atomització porta a governs febles”. Segons la candidata, CiU vol formar un govern fort a la Garriga, seguint un programa que cerca corregir la crisi econòmica mantenint l’estat del benestar i “donant tot el suport que sigui possible des de l’Ajuntament” a la educació i l’associacionisme.

Seguidament varen intervenir breument tots els membres de la llista, declarant-se diversos d’ells en contra de la moció de censura patida la anterior legislatura, afirmant que “ningú ha respectat, fins ara, el poble” i declarant la necessitat de “implantar la gestió empresarial a l’Ajuntament”.

Abans de cloure l’acte, Budó va donar la paraula al president comarcal d’Unió, que va explicar que malgrat les tensions internes que hi ha hagut al partit -a la llista només hi ha un militant d’Unió, Josep Mª Torres- Meritxell Budó li mereix tota la seva confiança.

A continuació els detallem els integrants de la llista de CiU:

 1. Meritxell Budó
 2. Vicenç Guiu
 3. Josep Mª Torres
 4. Joan Esteban
 5. Juliet Grau
 6. Mar Canet
 7. Albert Jiménez
 8. Aleix Andols
 9. Laia de Buen
 10. Alfons Gotanegra
 11. Isidre Gotanegra
 12. Núria Trullàs
 13. Manel Mas
 14. Meritxell Coma
 15. Jordi Gabasa
 16. Gil Tubau
 17. Eva Bigas
 18. Jordi Pubill
 19. Montse Bruguera
 20. Ramon Vilanova

Text i fotografia: Marc Bellmunt

Article anteriorGuantánamo recita
Article següentTeresa Freixes presenta el llibre “La vida quotidiana a Catalunya (1936-1945)”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.