Curset de sardanes a la Garriga

0
Agrupacio_Sardanista_LG_01

L’Agrupació Sardanista La Garriga organitza durant 5 dissabtes a l’escola Puiggraciós un curset de sardanes per a donar a conèixer la sardana a tots els garriguencs i interessats que ho vulguin.

El curs està dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre a ballar o bé millorar l’estil o aprendre a comptar i repartir la sardana, sense importar l’edat o el nivell, tot i que és recomanable a partir de 7 anys. Es convida a assistir-hi a tota la família. Tindrà lloc els dissabtes 30 d’abril i  7, 14, 21 i 28 de maig de les 11 a les 12 del matí.

El curs acabarà el 28 de maig, celebrant-se una xocolatada al matí, mentre que a la tarda es celebrarà a la plaça de Can Dachs la segona Festa Sardanista, on s’entregaran els diplomes a tots els participants durant l’audició de sardanes. A més a més, durant el curs es preveu l’assistència a trobades sardanistes d’altres cursets del Vallès Oriental per posar en pràctica els coneixements adquirits. El preu de tot el curs és de 5 euros.

Les inscripcions es poden fer de diverses maneres deixant les dades bàsiques (nom, edat, nivell i dades de contacte) a la bústia de l’Escola Municipal de Música, mitjançant la pàgina web de l’agrupació, a través del grup de Facebook de l’agrupació o bé al telèfon 636 31 06 13.

Agrupació Sardanista La Garriga

Sardanes_13-04-2011

Article anteriorLa Fundació Universitària Martí l’Humà visita Poblet
Article següentEl súmmum de la felicitat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.