Curset de sardanes a la Garriga

0
176

L’Agrupació Sardanista La Garriga organitza durant 5 dissabtes a l’escola Puiggraciós un curset de sardanes per a donar a conèixer la sardana a tots els garriguencs i interessats que ho vulguin.

El curs està dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre a ballar o bé millorar l’estil o aprendre a comptar i repartir la sardana, sense importar l’edat o el nivell, tot i que és recomanable a partir de 7 anys. Es convida a assistir-hi a tota la família. Tindrà lloc els dissabtes 30 d’abril i  7, 14, 21 i 28 de maig de les 11 a les 12 del matí.

El curs acabarà el 28 de maig, celebrant-se una xocolatada al matí, mentre que a la tarda es celebrarà a la plaça de Can Dachs la segona Festa Sardanista, on s’entregaran els diplomes a tots els participants durant l’audició de sardanes. A més a més, durant el curs es preveu l’assistència a trobades sardanistes d’altres cursets del Vallès Oriental per posar en pràctica els coneixements adquirits. El preu de tot el curs és de 5 euros.

Les inscripcions es poden fer de diverses maneres deixant les dades bàsiques (nom, edat, nivell i dades de contacte) a la bústia de l’Escola Municipal de Música, mitjançant la pàgina web de l’agrupació, a través del grup de Facebook de l’agrupació o bé al telèfon 636 31 06 13.

Agrupació Sardanista La Garriga

Sardanes_13-04-2011

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.