Alba Ballús, al teatre Romea

0
Alba_Balls_01

La coneguda soprano i pintora garriguenca Alba Ballús cantarà aquesta setmana Cançó d’amor i guerra (Francina) al Teatre Romea de Barcelona. Per a tots aquells interessats en assistir-hi, ho podran fer aquest dijous a les 18h i a les 21h, divendres a les 21h, dissabte a les 18h i diumenge a les 18h. De la mateixa manera, dimecres cantarà Costa Brava a Igualada.

Alba Ballús, nascuda a la Garriga l’any 1976, és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l’especialitat de pintura. Tal i com explica al seu bloc, va començar els seus estudis musicals a l’Escola de Música Josep Aymerich de la Garriga i des de l’any 2000 és deixeble de Mercè Puntí. El 2002 obtingué el títol professional de cant pel Conservatori Superior de Música del Liceu i, des d’aleshores, ha anat forjant un extens currículum.

Article anteriorAcord vol recuperar complicitats entre entitats i Ajuntament
Article següentL’equip sènior de l’Handbol La Garriga ascendeix a la Lliga Catalana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.