Marcatge en zona del 4 d’abril

0
Jose_Granados_02

Què tal amics de La Garriga Digital! Al programa de dilluns passat dia 4 d’abril vam poder, un cop més, repassar els resultats dels diferents equips del poble, a excepció dels d’hoquei.

Parlant d’aquests, i amb gran orgull, hem de dir que novament vam tenir grans notícies del nostre handbol, que tornava a guanyar, aquesta vegada al pavelló de Can Noguera i davant un rival difícil com el Vilamajor. Els nostres estan a una sola victòria del desitjat ascens.

El futbol també portava grans notícies, ja que el primer equip de l’Olímpic assolia una treballada victòria davant el Centelles, i segueixen líders en la segona territorial, però amb molt poc marge d’error. Aquestes últimes jornades marcaran el destí dels nostres cracs de la pilota.

Per la seva banda, el bàsquet també ens donava bones notícies, tornant a fer un gran joc i guanyant amb contundència a casa davant el bàsquet Alella i allunyant ja els fantasmes del descens.

La nota negativa, el nostre Futsal, que no podia amb un dels rivals pel campionat de divisió d’honor catalana, el Masquefa, que va guanyar al nostre poble per 4 gols a 5 en un partit en què ambdós conjunts es podien haver endut els tres punts. Complicada per als garriguencs la revalida del títol de l’any passat.

Seguint amb l’esport del poble, i en un cap de setmana especial per aquest, vam tenir l’honor d’entrevistar el Xavi Mena, membre del Cesib, i un dels organitzadors del torneig estatal de bàdminton que tingué lloc el dia 3 d’abril a la Garriga, en les categories sots 13 i sots 17. Un torneig que dura ja vuit anys i que hauria de ser motiu d’orgull per a tots els garriguencs ja que, per un dia tot l’Estat espanyol, mira cap al nostre poble i les seves magnífiques instal·lacions.

Finalment i per acabar, també vam comentar la lliga BBVA, vam fer una prèvia dels partits de Champions d’aquesta setmana i uns apunts del mundial de motociclisme.

Fins aviat!

Article anteriorSolidaritat Catalana confirma que es presenta a les eleccions municipals
Article següentResultats dels equips de l’Olímpic del 9 i 10 d’abril
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.