El fotògraf garriguenc Ivan Pujol, immortalitza les monges de Puiggraciós

0
Exposicio_Ivan_Pujol

L’exposició “Un dia amb les monges de Puiggraciós” recull una sèrie de 25 fotografies realitzades a les excel·lentíssimes monges benedictines, que viuen al Santuari de Puiggraciós.

Aprofitant el 300 aniversari del Santuari, el garriguenc Ivan Pujol, fotògraf documental contemporani, ha volgut congelar en imatges com és el dia a dia d’aquestes tres magnifiques monges. Per fer-ho, l’autor ha tingut via lliure per tot l’habitacle, reflectint des d’algunes de les seves feines més quotidianes  fins a detalls més íntims.

Sempre des d’un punt de vista molt personal, el fotògraf ha volgut explicar d’elles aquelles coses que més l’han impactat, com pot ser l’ús de les noves tecnologies, les similituds que tenim amb elles i la seva autosuficiència.

L’exposició es pot visitar a la Llibreria la Gralla de Granollers, del 12 d’abril al 14 de maig

Ivan Pujol, el fotògraf

Encara no fa dos anys, i observant fotografies de grans fotògrafs contemporanis, va néixer dintre seu una gran passió, la passió per la fotografia.
Durant aquest temps no ha perdut ni un instant del seu temps lliure en aprendre tècniques fotogràfiques, composició i processament, formant-se amb els millors mestres de cada camp. Ha visualitzat milers d’imatges, conegut a centenars d’autors i llegit desenes de llibres fotogràfics. Tot això li ha donat una visió personal i diferent al seu estil de fotografiar, que segueix guanyant terreny dia a dia.

A dia d’avui podem dir que el seu estil fotogràfic enfoca cap a la fotografia documental contemporània, amb certs tocs artístics. Pinta amb llum les seves fotografies de forma creativa, captant les emocions del moment i explicant històries des d’un punt de vista molt personal i diferent.

 

Article anteriorNou disc de Gertrudis
Article següentUn món al teu abast
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.