Tot esperant les eleccions, nou cicle d’entrevistes

0
lagarrigadigital_logo

Si els ciutadans de la Garriga tenen una data marcada en vermell al calendari, aquesta és el proper 22 de maig, jornada en la que se celebraran les eleccions municipals.

A falta d’alguns serrells per confirmar, gairebé totes les candidatures estan ja definides, oferint una plural amalgama d’opcions entre les quals haurem de decidir quina considerem que és la millor pel poble.

La Garriga Digital.cat, juntament amb la productora Crit Produccions Audiovisuals, no restem aliens a aquesta efemèride i volem contribuir perquè durant aquest  procés electoral  els nostres lectors tinguin els màxims elements de judici a l’hora de decidir quina opció votar.

És per això que, a partir del dia 11 d’abril, iniciarem un cicle d’entrevistes a tots i cadascun dels candidats que concorreran en els propers comicis, les quals seran publicades a La Garriga Digital.cat en format escrit i també, gràcies a la col·laboració de Crit Produccions Audiovisuals, en suport de vídeo.

Com ja és sabut per tot aquell que segueix habitualment l’actualitat garriguenca a través d’aquest web, la participació i la interacció dels nostres lectors és una condició sine qua non per a nosaltres. És per tot plegat, doncs, que us oferim la possibilitat de col·laborar en l’elaboració de les entrevistes, enviant-nos la pregunta que desitgeu que se li formuli al candidat en qüestió a aquesta adreça de correu electrònic: redaccio@lagarrigadigital.cat. D’entre totes les propostes recollides, que hauran d’anar signades, amb el número de DNI de qui la formula i amb un telèfon de contacte, se’n farà una selecció per completar l’entrevista al candidat. Així doncs, tota persona interessada a participar, pot fer-ho des d’avui mateix i fins el dia 10 d’abril.

Us recordem que, a data d’avui, aquests són els caps de llista confirmats.

Meritxell Budó (CIU)

Neus Bulbena (PSC)

Israel Molinero (ICV)

Jaume Aspa (GIG)

Rafael Puig (PP)

Jordi-Eduard Perales (ACORD)

Restem a l’espera de saber si Solidaritat Catalana i la CUP concorreran a les eleccions i, en cas afirmatiu, quins candidats presentaran.

Debat electoral

Per altra banda, tal i com ja s’ha anat comentant darrerament, La Garriga Digital.cat i Crit Produccions Audiovisuals seguim treballant en l’organització d’un debat electoral obert al públic en el que participin totes les forces que concorreran en els propers comicis. L’organització d’aquest debat segueix el seu curs i, properament, us anunciarem la data i les seves característiques.

Article anteriorL’educació en l’inestable
Article següentLa Garriga, Catalunya i la llengua, protagonistes de les novetats editorials de Malhivern
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.