Marcatge en zona del 28 de març

0
Jose_Granados_02

Molt bones, un cop més, amics de La Garriga Digital!

Avui parlem del programa de dilluns 28 de març en el que, i com ja és tradició al nostre programa, vam començar per repassar els diferents resultats dels nostres clubs, tant en categoria amateur com en  base.

Males notícies aquesta vegada pels nostres amateurs, si més no en la majoria de resultats del cap de setmana. L’Olímpic, que jugava en el complicat camp del Campdevànol, va patir una derrota inesperada per qualitat d’ambdós equips i, a més, condicionada per l’arbitratge. Per la seva banda, el bàsquet sortia també derrotat, aquests a la pista del CB Quart, i segueix amb una dinàmica negativa de resultats. L’hoquei, això sí, aconseguia la victòria i segueix amb molt bona posició de cara a l’ascens. Finalment, no ens oblidem tampoc del gran campionat de l’handbol, que tornava a donar-nos una alegria (i ja en van unes quantes… per no dir cada setmana) i vencia a la pista del Sabadell en un partit ajustat que pràcticament els assegura l’ascens en aquesta fase tan complicada de final de temporada.

D’altra banda, i ja parlant de Futsal, el CFS la Garriga no va competir, però vam tenir l’honor de comptar amb els tres representants garriguencs al mundial de Colòmbia d’aquest esport que jugaven amb la selecció catalana: l’Emili López, com a segon del seleccionador, el Carles Asensi (Charly) i el Ramon Pons, com a jugadors del nostre combinat.

Com ja vàrem informar en anteriors articles, els nostres van quallar un impressionant 8è lloc, essent quart finalistes i guanyant a seleccions tant potents com Canadà o Uruguai. Tot i això, la grandíssima Argentina (3era al final del campionat) va saber aclimatar-se millor a les dures condicions d’altura en què es van disputar els quarts de final per a guanyar als nostres herois.

Parlant ja en clau internacional, vam poder parlar en el Marcatge en Zona de l’europeu de 2012 i de la seva fase de classificació, on la majoria de favorites pràcticament tenen ja el seu bitllet assegurat (amb alguna que altra sorpresa), a més d’uns apunts de l’inici de la Fórmula 1 i el desenllaç de la volta a Catalunya, amb la victòria del controvertit Alberto Contador.

No us perdeu el programa i sobretot l’entrevista!

Article anteriorPLAT DEL DIA – La primavera està per menjar-la
Article següentL’educació en l’inestable
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.