Els membres d’Unió Democràtica de Catalunya de la Garriga abandonen el partit

0

Reunits en assemblea, els militants d’Unió Democràtica de Catalunya de la Garriga hem decidit donar recolzament a la Comissió Executiva en totes les seves actuacions, manifestant el nostre desacord amb l’actuació del President Comarcal del Vallès Oriental, Sr. Ferran Jiménez, per haver faltat a la veritat al manifestar que el Sr. Torres no havia negociat unilateralment, quan ell mateix així ho va manifestar en l’assemblea del passat dia 29 de gener.

No entenem com no s’ha respectat la voluntat de l’assemblea de la Garriga de no presentar cap candidatura d’Unió a la llista que vol confeccionar la Sra. Budó, que és la responsable del veto efectuat al nostre president, i en canvi presenti al Sr. Torres que no va ser acceptat per tota l’assemblea. Actituds com les del Sr. Jiménez, de caràcter autoritari i impositiu, canviant cromos amb CDC pel problema que té a les Franqueses, no ajuden a la política  ni a la seva credibilitat.

Tampoc entenem com s’ha proclamat candidata a la Sra. Budó sense la preceptiva assemblea de CIU de la Garriga, que no es reuneix des que va ser nomenada la Sr. Budó per encapçalar les llistes municipals de 2007 (4 anys).

Davant de tots aquests fets, els militants reunits en assemblea hem decidit de forma individual i col·lectiva donar-nos de baixa del partit, fet que no és únic, ja que s’ha produït en altres files d’Unió (Tarragona, Girona…) i, per tant, la direcció se suposa que ja està acostumada, en aquestes i altres eleccions municipals, a perdre militància deixant camp lliure a Convergència perquè faci la seva voluntat amb una Federació que cada dia perd més la U d’Unió.

 Assemblea Local d’Unió Democràtica de Catalunya de la Garriga

Fotografia: Frederic Moreno, expresident d’Unió Democràtica de Catalunya a la Garriga

Article anteriorAcord té l’educació com a prioritat
Article següentÈxit de la I Jornada SEK Business
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.