Marcatge en zona del 21 de març

0
Jose_Granados_02

Molt bones amics de La Garriga Digital!

Programa distès, el de dilluns 21 de març, amb l’obligat repàs dels resultats dels clubs garriguencs, com cada setmana.

Per començar, ens era imprescindible parlar del gran campionat que realitzà la selecció catalana de futsal a terres colombianes, al mundial d’aquest esport i amb tres representants del nostre poble, l’Emili López com a adjunt del seleccionador, en Carles Asensi (Charly) i el Ramon Pons, que ja ha estat en dos ocasions al Marcatge en Zona. Els nostres varen passar els grups amb seleccions tan potents com Perú o Uruguai i malauradament van perdre als quarts de final davant d’Argentina. Tot i això, magnífic resultat pels nostres, que s’han situat entre les vuit millors seleccions del món.

D’altra banda, també vam gaudir del resultat de l’Olímpic, que sembla que torna a estar a un gran nivell, els quals aconseguien un sis a un davant el Pradenc i segueixen com a líders de la Segona Territorial, amb tan sols una derrota. Bones notícies ens arribaven també de l’handbol, que tot i empatar a 34 a casa davant el Terrassa, segueix com a líder al grup de la fase d’ascens després d’un campionat perfecte, amb tots els partits comptabilitzats per victòries. Com que no tot podien ser bones notícies, dolent va ser el matx del bàsquet que perdia estrepitosament al pavelló de Can Noguera davant el Masnou, però no hi ha pors en un vestidor que ja sabia la dificultat de la divisió que juguen (primera catalana) i que, per tant, ja tenien com a objectiu final no passar angúnies i acabar a mitja taula. A més, resultats magnífics en hoquei, on la majoria d’equips guanyaven amb marcadors ajustats.

En un altre ordre de coses, i ja en clau internacional, vam poder parlar també dels diferents equips estrangers que conformen els quarts de final de la Champions, al sorteig que va tenir lloc el divendres 18 de març, i fent menció especial als rivals del Barça i el Madrid: Shaktar (Ucraïna) i Totthenam (Anglaterra) respectivament .

A més, també vam tenir uns apunts del gran inici del mundial de motociclisme, amb multitud d’espanyols i catalans a totes les cilindrades amb grans opcions a victòria, i també de la prèvia d’una de les voltes més antigues del món, la nostra volta a Catalunya que s’inicià precisament el mateix dilluns.

Fins aviat!

Article anteriorSi caus, aixeca’t
Article següentDel voler al poder
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.