Trobada d’escolanies i corals a la Garriga

0
coral_jpg

El proper diumenge 27 de març de 2011 les escolanies i corals de la Federació Catalana de Pueri Cantores realitzaran una trobada a La Garriga, en motiu dels actes de celebració del 30è Aniversari de la fundació de l’Escolania Parroquial Sant Esteve. 

A més a més de la coral garriguenca, hi participaran l’Escolania del Temple de la Sagrada Família de Barcelona, la Coral Albada de Granollers, l’Escolania Coral Sant Agustí de Sabadell i l’Escolania i el Cor Jove de la Parròquia Santa Maria d’Olesa de Montserrat. Està prevista la participació de les escolanies a la Missa dominical (11:00h) i posteriorment oferiran un Concert de Gala a les 17:00h a l’Església Parroquial de Sant Esteve de La Garriga.

Article anteriorL’Aliança com a exemple, per exemple
Article següentRobatoris al pavelló de Can Violí
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.