Trobada d’escolanies i corals a la Garriga

0
135

El proper diumenge 27 de març de 2011 les escolanies i corals de la Federació Catalana de Pueri Cantores realitzaran una trobada a La Garriga, en motiu dels actes de celebració del 30è Aniversari de la fundació de l’Escolania Parroquial Sant Esteve. 

A més a més de la coral garriguenca, hi participaran l’Escolania del Temple de la Sagrada Família de Barcelona, la Coral Albada de Granollers, l’Escolania Coral Sant Agustí de Sabadell i l’Escolania i el Cor Jove de la Parròquia Santa Maria d’Olesa de Montserrat. Està prevista la participació de les escolanies a la Missa dominical (11:00h) i posteriorment oferiran un Concert de Gala a les 17:00h a l’Església Parroquial de Sant Esteve de La Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.