Robatoris al pavelló de Can Violí

0
138

El passat dissabte a la tarda el Pavelló de Can Violí va ser l’escenari d’uns furts a càrrec d’uns desconeguts que van accedir als vestidors mentre es disputava un partit d’hoquei, d’on varen robar diversos objectes dels usuaris de la instal·lació esportiva garriguenca, entre aquests, mòbils, carteres i claus.

Un cop varen sortir del pavelló, els delinqüents també varen tenir temps de robar dos cotxes que estaven aparcats a l’exterior, un dels quals va ser trobat hores més tard.

La Policia Local de la Garriga demana la col·laboració de la ciutadania per extremar les mesures de seguretat i així evitar, en la mesura del possible, que es produeixin més robatoris com els explicats, tot i ser de caràcter puntual.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.