L’equip sènior femení del C.B. la Garriga perd contra el Lliçà d’Amunt A

0
basquet_femen

Dies enrere ens vàrem fer ressò de l’important partit que havia de jugar l’equip sènior femení del Club Bàsquet La Garriga, en el qual es jugaven la primera plaça de la classificació contra el Lliçà d’Amunt.

El partit es va disputar el passat dissabte i la sort no va acompanyar a l’equip garriguenc, que va acabar perdent per deu punts (59 a 69). La clau del partit va estar en el primer i el segon quart, en els quals el Lliçà d’Amunt va encistellar 7 triples de 8 intents, aconseguint un avantatge en el marcador que condicionaria la resta del partit, ja que en alguns moments va ser de 20 punts.

Tot i això, les noies del sènior del C.B. La Garriga varen saber parar les llençadores de l’equip rival i varen aconseguir acostar-se a 6 punts, però no va ser suficient per endur-se la victòria.

Malgrat aquesta derrota, a falta de tres jornades l’equip garriguenc està empatat a 43 punts amb el primer classificat, percisament el rival de dissabte, i encara té opcions d’acabar en la primera posició.

Les integrants del sènior femení del C.B. La Garriga volen agrarir la presència de tota la gent que es va apropar al pavelló per animar, i que va contribuir a que es visqués un bon ambient de bàsquet.

Classificació actual:

class_basquet_la_garriga

Article anteriorTortugues a la Cursa de Muntanya de La Vall del Congost
Article següentEl sector de l’educació es reuneix amb Acord
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.