El sector de l’educació es reuneix amb Acord

0
Acord_LOGO_01

La candidatura municipal Acord Independentista per la Garriga celebra aquest dijous 24 de març (21h a l’auditori Josep Aymerich de l’Escola Municipal de Música)  un primer encontre amb les persones involucrades amb l’ensenyament a la Garriga. Es tracta d’una convocatòria perquè mestres, alumnes i pares plantegin les seves necessitats i inquietuds en aquest àmbit.

Al mateix temps, representants del grup de treball d’educació de la proposta electoral liderada per Jordi Perales presentaran les línies generals del programa d’Acord en el terreny educatiu. La comissió està formada per Albert Benzekry, número dos de la llista electoral, Cristina Portavella, Meritxell Anglada, Montse Lapuerta i Montse Vila.

Article anteriorL’equip sènior femení del C.B. la Garriga perd contra el Lliçà d’Amunt A
Article següentAmb el lliri a la mà
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.