Marcatge en zona del 14 de març

0
Jose_Granados_02

En primer lloc, rebeu una disculpa els amics seguidors de La Garriga Digital.cat ja que, durant aquestes setmanes, els problemes de temps han fet que no pogués explicar els fets transcorreguts al Marcatge en Zona. També volia disculpar-me per deferència a tot l’esport del poble.

Parlant ja de dilluns passat, dia 14 de març, vam tenir l’honor de parlar amb els germans Segú, dos ex ciclistes professionals garriguencs, amb motiu de la inauguració del pròxim 19 de març d’una exposició dedicada al tercer germà d’aquesta gran saga d’esportistes, en Josep Segú.

A l’entrevista, vam poder fer cinc cèntims del que podrem veure a Can Raspall. En Sebastià i en Santi ens explicaren que no va ser fàcil trobar tot el que s’hi podrà veure… Mallots, retalls de premsa, fotografies i, fins i tot, una bicicleta! Concretament amb la que va guanyar la seva última carrera en Josep, malauradament desaparegut  el passat estiu a l’edat de 74 anys.

Un gran homenatge a un dels esportistes garriguencs més llorejats de la història, ja que, recordem, va ser sots campió de la volta a Espanya, campió de la volta a Andalusia i guanyadors de varis critèriums. Entre d’altres proeses, la d’acabar el Tour de França en una meritòria 43a posició.

També vam poder parlar de les seves pròpies carreres professionals i sobretot de la diferència del ciclisme professional de llavors amb l’actual, en què, segons ells mateixos, “ha canviat tot”.

D’altra banda, els resultats dels equips del poble van ser part important del programa, com és habitual, i vam poder donar bones notícies en tots els esports, ja que l’olímpic tornava a guanyar, després de sis partits sense fer-ho, i tot i la mala ratxa segueix com a líder del campionat de la Segona Territorial; l’handbol guanyava el primer partit per a la fase d’ascens fora de casa, amb un resultat no gaire habitual aquesta temporada, ja que va ser ajustat (recordem que va vèncer tots els partits de la fase regular amb moltíssima solvència); i finalment el bàsquet també ens donava una gran alegria amb la victòria fora de casa que l’allunya ja definitivament de les posicions preocupants de cara al descens i l’apropa, d’altra banda, a l’objectiu d’acabar l’any entre els sis primers classificats.

Per acabar, i en el bloc internacional, ja fora del poble vam tenir ocasió de parlar dels partits del cap de setmana a la lliga BBVA i fer una petita prèvia dels partits dimarts i dimecres de la Champions League de futbol.

Fins aviat “lagarrigadigitaleros”!

Article anteriorPedagogia de l’esport
Article següentPropera inauguració del Centre de Visitants
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.