Solidaritat Catalana per la Independència s’articula a la Garriga

0
logo_solidaritat_catalana

Solidaritat Catalana per la Independència s’ha articulat a la Garriga a partir de l’adhesió de vint persones, les quals han constituït la coordinadora local d’aquest grup polític.

En el manifest penjat a la seva pàgina web (www.solidaritatmunicipal.cat/lagarriga) afirmen que aspiren a “fer gran el partit des de l’àmbit municipal” i a fer “pedagogia sobre la imperiosa necessitat que té Catalunya d’assolir la independència (…) treballant molt per millorar el nostre municipi, que tant s’ha degradat social i econòmicament en els darrers temps”.

Per aconseguir aquest objectiu, anuncien que treballaran entorn “tres eixos vertebradors” a nivell municipal, que defineixen de la següent manera:

1.-Regeneració política. En una població com la nostra, on les males maneres han estat el pa de cada dia de les relacions entre partits, creiem que és necessària l’entrada de persones noves, amb aire fresc, per sortir de la negror que sembla envoltar lamentables actituds. L’entrada de persones noves aportarà també noves idees i noves maneres de veure les coses, que poden ajudar a canviar el nostre poble i també el nostre país. Així com donarà més facilitats a la sortida de la crisi. Creiem convenient, i així ho durem a terme, que és necessària també l’entrada de persones provinents del món de l’empresa, per millorar els recursos, ara mal gestionats, del nostre consistori”.

2.- Participació: Durant els últims temps a la Garriga hem viscut principalment tres fets que han dividit i fraccionat l’opinió del nostre poble. Ningú, però, ha preguntat a les persones què volien, què escollien. A Solidaritat pensem que ni una sola persona, ni un sol grup reduït de gent, pot decidir res que ens afecti a tots, sense abans consultar-ho. Qui es creu dipositari de la saviesa absoluta de fer allò que ens incumbeix a tots? Som sabedors de la dificultat de la pròpia participació, per això hi treballem a consciència des de fa temps, tant a nivell nacional com local. La millor democratització del poble, ha de començar per les institucions”.

3.- Independència: La necessitat de mostrar i ensenyar com ens afecta diàriament, i amb les coses més inversemblants el fet de ser aniquilats cultural, lingüística i nacionalment per l’Estat Espanyol, a més de patir l’espoli fiscal i econòmic més gran del món occidental. Volem transmetre la necessitat de viure en un país lliure, que pugui decidir sobre les seves polítiques i ajudi a millorar la connectivitat govern-ciutadà, ciutadà-govern”.

SI de la Garriga, alhora convida a tothom qui ho desitgi a trobar el seu grup del Facebook i a participar en la campanya IMAGINA LA GARRIGA que s’està fent des de la seva pàgina web.

Article anteriorAlumnes del SEK debaten al Senat
Article següentDia Mundial de la Poesia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.