Pluja intensa a la Garriga

0
58

La intensitat de la pluja ha estat protagonista el matí del dimarts 15 de març, havent-se registrat, a les 18 h. i 26 min. del migdia, la quanitat de 42,4 mm (42,4 litres per metre quadrat) a l’estació meteorològica de l’Institut Manuel Blancafort.

A la fotografia podeu veure la crescuda del riu Congost a la zona del pont del barri de les Roquetes i, a continuació, un abstracte de les dades meteorològiques de l’esmentada estació, que es troba al terrat de l’institut, a una alçada d’un 300 per sobre del nivell delmar, i a les seguents coordenades:E 441232.6, N 4614712.1 (ED50 UTM 31N); Longitud: 2º 17′ 34.07” Latitud: 41º 40′ 48.58” (GPS), segons dades de la web del ICC (Institut Cartogràfic de Catalunya).

pluja_la_garriga

Predicció

Pel que fa a les properes hores i propers dies, el risc de pluja anira disminuïnt fins a ser molt baix a partir de la jornada de demà dimarts 16 de març. El dies següents el sol s’anirà imposant i les temperatures aniran lleugeremanent en augment.

previsi_mar

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada